Home » Zoë draait door omdat Mexx en Martin elkaar gezoend hebben

Zoë draait door omdat Mexx en Martin elkaar gezoend hebben

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin en Mexx hebben afgelopen avond gezoend met elkaar. Zoë was het daar niet mee eens en draaide een beetje door. Ze werd nogal kwaad.

Martin zou ook aandacht bij Zoë hebben gezocht. Het gaat erom dat Martin en Mexx gezoend hebben, dat hebben meer mensen gezien gaat Zoë verder. Dus ik zeg tegen Mexx kijk uit, ze had een beetje een afspraak met Tommy-Lee. En zij zei we zijn gewoon maatjes. Mexx komt erbij staan en vraagt wat het probleem is. Je luistert niet zegt Zoë tegen haar. Als jij problemen hebt met mij moet je dat met mij bespreken en niet met de rest snauwt Mexx terug. Ik neem het voor jou op, ik heb ruzie met hem voor jou schreeuwt Zoë terug. Babette gaat er tussen staan en probeert haar rustiger te krijgen, Zoë begint te huilen. Nu probeer ik het goed te doen voor iemand… Ik probeer het voor haar, het is tv, ze gaan knippen en plakken ze hebben schijt aan ons. Volgens Babette is het goed zo, ze moet haar eigen keuzes maken. Wendy probeert Zoë ook rustig te krijgen. Ze hadden gewoon een afspraak gaat Zoë verder doelend op Mexx en Tommy-Lee. Ik neem het gewoon op voor iemand snikt ze. Kim D komt erbij staan en laat weten dat ze het goed gedaan heeft, morgen komen ze erop terug benadrukt ze. Ze denken nu alleen maar k*t, k*t, k*t. Zoë blijft herhalen dat ze Mexx alleen maar wilde beschermen.

Uiteindelijk gaat Zoë naar binnen waar ze Martin tegen komt. Zoë wil dat hij weggaat en Martin benadrukt dat hij het snapt. Ik bescherm haar als vriendin gaat Zoë verder. Het lijkt alsof ik jaloers ben maar ik probeer haar te helpen. Ik weet dat het niet om mij gaat zegt Martin, het gaat om je vriendin. Waarom gooi je mij de kamer uit vraagt Zoë, volgens Martin is dat niet gebeurd. Ik probeer haar te beschermen herhaald Zoë, je weet hoe het gaat. Kijk naar Wendy met Nadir. Ik wil gewoon haar helpen, de volgende keer zal ik haar laten. Maar ik kan het ook niet aanzien als ze denkt van van sh*t had ik het maar niet gedaan. Martin is het ermee eens, de vijandigheid die je naar mij doet snap ik ook. Als jij begint te schelden in de kamer, terwijl ik geen fout maak dan zeg ik ga dan maar weg. Dat heeft met je worden te maken niet met jou als persoon.

Mexx en Zoë gaan uiteindelijk ook nog met elkaar zitten om over het voorval te spreken. Mexx laat weten dat wat ze met Tommy heeft afgesproken om buiten in de buitenwereld te kijken hoe het gaat, voor gaat. Maar we kunnen elkaar niet tegenhouden. Mijn vertrouwen is wel gedaald want je hebt iets besproken met de hele groep wat hard overkomt. Spel tactisch kan het slim zijn, kom zo die keuken in en zeg dat je het verkeerd begrepen hebt. De regel is niet dat we niks mogen doen maar wel gaan kijken buiten hoe en wat. Zoë benadrukt dat ze niet hetzelfde wilt met Wendy en Nadir. Ik wil dat niet voor jou, het is groot geworden. Kun je mij beloven dat je het verkeerd begrepen hebt? Nee zegt Zoë, ik sta nog steeds achter mijn standpunt. Ik vind niet dat ik fout zit, ik heb gezegd dat ik boos werd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter