Home » Zoë praat met Isaac over de gele kaart die ze gehad heeft

Zoë praat met Isaac over de gele kaart die ze gehad heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë heeft een gele kaart gehad, eerder sprak Nadir hierover met Jan-Willem. Wat later zien we Zoë met Isaac praten over het voorval. Zoë heeft echt een gele kaart ontvangen na alle commotie die vannacht ontstaan is. Ze zou Martin aan hebben gevlogen blijkt uit verschillende gesprekken van verschillende deelnemers.

Ik had al vier keer gezegd tegen Martin dat ik niet met hem wilde praten begint Zoë. Ik praat morgen wel met je, als iemand dan echt iemand dan op irritatie gaat zitten en door blijft pushen en vervolgens dan nog zegt kom dan… Ja hey, dan maak je me boos. Tuurlijk antwoordt Isaac en volgens Zoë respecteerde Martin ook geen nee. Misschien weet hij juist dat je dan makkelijker te triggeren bent reageert Isaac. En jou zo uit te dagen op die manier. Je moet elkaar niet aanraken, je mag fel discussies voeren. Maar er zit ook alcohol in het spel. Jij ging net even het randje voorbij, haal je lering eruit. Ja antwoordt Zoë, die gele kaart own ik sowieso nu. Die gele kaart geeft ik ook toe naar iedereen en ik lach er ook om. Ik probeerde Mexx te helpen, ik wilde haar beschermen van hey wil je wel zo op tv komen. Ik probeerde het lief maar het was de hele wisselwerking eromheen. We hebben ook gezien dat ze met Tommy-Lee was en nu Martin. Dat is niet mijn probleem maar achteraf… Wat heb je ervan geleerd vraagt Isaac. Niet bemoeien met andermans zaken eindigt Zoë.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter