Home » Jeffrey hangt zijn verkiezingsposters op, de ochtend verloopt chaotisch

Jeffrey hangt zijn verkiezingsposters op, de ochtend verloopt chaotisch

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kwamen de posters binnen voor de manager verkiezingen die binnenkort in een jaar van je leven gehouden worden. Imadiddin en Esther hebben zich aangemeld, maar er is ook nog een mystery manager volgens Madeleine. Daar werd afgelopen avond dan ook veel over gesproken want wie zou het zijn? Ondertussen worden de posters van Esther en Imadiddin al opgehangen.

Jeffrey heeft zich in het geheim verkiesbaar gesteld. Dit weten maar enkele deelnemers in de loods. Afgelopen nacht besloten Jeffrey, Jasper en Isaac een einde van dit mysterie te maken. De verkiezingsposters van Jeffrey werden opgeplakt verspreid door de loods. Op zijn poster staat: “Bouwen en groeien naar een stabiele basis”. Om 6:30 uur werden een aantal deelnemers al wakker. Het eerste wat ze zien zijn de posters van Jeffrey. Imadiddin en Rupert kunnen er wel om lachen. Maar sommige deelnemers zijn er wat minder blij mee, zo noemt Esther Madeleine een leugenaar omdat ze dit geheim heeft gehouden. Ze blijft nog enige tijd gepikeerd, Martin had het graag eerder gehoord. Hij heeft zijn woord nu al aan Imadiddin gegeven. Wat later ontstaat er nog wat commotie, Jan-Willem is kwaad op Rupert. Rupert zou gezegd hebben dat Jan-Willem posters heeft opgehangen. Jan-Willem gaat dan ook even verhaal halen bij mr snake zoals hij hem noemt. Rupert ontkent dit, Jan-Willem komt zeer dicht bij Rupert staan maar een verdere ruzie blijft uit. Ook zou er een poster van een aspirant manager kapot getrokken zijn… Vanavond staat er een debat op het programma, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

3 Reacties

Karin 26 oktober 2022 - 10:31

Laat er een paar nieuwe inkomen. Anders wordt het zoooo saai. Ik denk nog steeds dat Jeffrey nog steeds is aangewezen als TERROR Jeffrey. Was vroeger ook met T. Japie

Beantwoord
Michel Leentfaar 26 oktober 2022 - 14:25

Laat Jeffrey maar winnen! Die jongen is de enige met een ruggengraat.
Om te beginnen dan maar manager van de maand.
Als het maar geen Esther wordt.
Dat is bijna net zo’n muts als Zoë.

Beantwoord
Karin 26 oktober 2022 - 23:38

Ja wat Jefferey wilde ivm voorraden ivm kerst en zo is wel super slim. Maar hij moet zijn persoonlijkheid proberen te temperen.

Beantwoord

Laat een reactie achter