Home » Zoë biedt haar excuses aan tijdens de wekelijkse vergadering

Zoë biedt haar excuses aan tijdens de wekelijkse vergadering

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is weer aangebroken in een jaar  van je leven en het is tijd voor de wekelijkse vergadering. Iedereen komt bij elkaar om wat punten te bespreken.

Madeleine neemt als eerste het woord. Even over het feest ik denk dat iedereen het naar hun zin heeft gehad. De pompoenen mogen we houden en ik heb acht theelichtjes geregeld. Daarna gaat ze over naar de huishoudelijke mededelingen. De wc is nog steeds erg vies. Let er een beetje op. Er zijn nu tien potloden in omloop. Gisteren stonden er spruitjes met aardappels van vorige week, dat was best wel vies. En er stond bedorven havermout in de koelkast. Ander eten bederft dan ook sneller, let een beetje op het eten. Er worden vragen gesteld over potloden, volgens Madeleine zijn een enkele deelnemers bezig en daardoor hebben zij een potlood. Kenzy vindt het een beetje apart dat niet iedereen een potlood krijgt. Madeleine denkt dat er over gestemd moet worden als er geld is.

Madeleine gaat verder door over de voedingsclub. Dat was Wanda en Kenzy en Marciano zat er ook nog in. Ik heb met Kenzy en Wanda het laatste menu gemaakt. Alle credits gaan naar hun. De voedingsclub zijn nu andere mensen want Kenzy en Wanda wilde stoppen. Alle complimenten naar hun, de groep geeft een applaus. We gaan kijken hoe het nu gaat gaat Madeleine verder. Nu zijn het Janet, Wendy, Rupert en ik. Dan is het tijd voor de rondvraag. Janet laat weten dat ze trots is dat iedereen heel de week overleefd heeft met weinig eten. Uiteindelijk deelde toch iedereen wel wat. Erik wil wat zuiniger omgaan met de theezakjes. Zoë wil haar excuses aanbieden, dit weekend is er iets gebeurd. Mijn excuses voor de mensen die er wakker van zijn geworden of geschrokken. Ik ben gestraft met een gele kaar dan weten jullie dat ook allemaal. Ik wil het er niet over hebben. Mijn excuus voor de mensen die op bed lagen en er last van hebben gehad. Kenzy laat daarna weten dat het boksgala aanstaande vrijdag is. Vandaag is de laatste groepstraining. Morgen willen we de opkomst oefenen, donderdag is de persconferentie met staredown. Vrijdag om 20:00 uur begint het en duurt tot ongeveer 23:30. Alicia zegt dat er vanavond theater les is. Isaac vraagt daarna vriendelijk of iedereen kopjes op kan ruimen, het is een kleine moeite. Berend bedankt iedereen die hem de afgelopen avond gesteund heeft. Ik ben niet in topvorm voegt hij eraan toe. Er is overleg met de dokters wat de beste oplossing is, die is er nog even niet. Het kan best zijn dat ik een aantal dagen niet zo fit ben. Laat kamer 2 zoveel mogelijk met rust. Kom alsjeblieft niet binnen, het komt vast wel goed. Madeleine begint daarna over de manager verkiezing, ze zegt dat Imadiddin en Esther zichzelf gemeld hebben. Over Jeffrey zegt ze niets. Babette wil de halloween acteurs bedanken. Ik heb ervan genoten. Ook bedankt ze de deelnemers die eten hebben gedeeld. Jan-Willem bedankt de deelnemers die mee hebben gedaan aan het geblinddoekt lopen. Het batterij wisselen en zender vergeten, let erop. We zitten hier al 8 weken en het dreunt hard door de loods. Er wordt een lijst gemaakt zodat niemand het kan vergeten. Gert-Jan wil ook graag een verkiezingsdebat doen, dit zal morgenavond zijn. Dan wordt dus als eerste bekendgemaakt welke managers zich aan hebben gemeld en wat de plannen zijn. Ook worden dan de posters uitgedeeld. En daarmee zit de vergadering van vandaag erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter