Home » Jeffrey wil zich verkiesbaar stellen als manager maar het moet geheim blijven

Jeffrey wil zich verkiesbaar stellen als manager maar het moet geheim blijven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de loting voor het halloween feestje gaat Jeffrey even naar Madeleine over het kantoor. Jeffrey heeft namelijk iets mede te delen over de naderende manager van de maand verkiezing.

Naast Imadiddin, Zoë en mogelijk Berend denkt ook Jeffrey eraan om zich verkiesbaar te stellen. Ik ga mij verkiesbaar stellen zegt Jeffrey tegen Madeleine. Echt vraagt Madeleine enthousiast. Ja antwoordt Jeffrey maar sshht niemand mag het weten! Je moet het vanavond ook tegen niemand zeggen. Ik zeg het niemand schat antwoordt Madeleine. Jasper had gevraagd namelijk of jij voor mij kan stemmen gaat Jeffrey verder. Want dan ben ik er al voegt hij eraan toe. Madeleine wil dat wel doen, dat had ik je al gezegd benadrukt ze. Ik zeg niks, dat mond voorbij praten gebeurd meer op een andere manier voegt ze eraan toe. Ik wil het als verrassing brengen vertelt Jeffrey. Het is dan natuurlijk ook aan de groep. Mijn stem heb je verzekerd Madeleine, dat hoef je mij niet eens te vragen. Als ik moet kiezen tussen Imadiddin, Esther en jij dan is het ook simpel. Ik denk dat het ook het beste is antwoordt Jeffrey, we hebben het al helemaal besproken. Dit is wel hét moment om het wiel uit te vinden. Madeleine is het daarmee eens, je kunt jezelf dan echt laten zien. Ik heb ook liever dat niemand het weet herhaald Jeffrey, misschien wel totdat de posters binnen komen. Je moet wel met vijf man in kantoor komen merkt Madeleine op, we doen het dan heel sneaky. Kan dat niet om 1 uur ’s nachts vraagt Jeffrey. We hebben dat bedacht zodat niemand het ziet. Madeleine vindt het prima, ik blijf wel wakker hoor zegt ze. Dan zeggen we gewoon dat we iets aan het organiseren zijn gaat Jeffrey verder. Jasper, Isaac, Kim D, Zoë en jij zijn het dan. Madeleine kijkt even na of ze achter hem mag staan. Maar dat blijkt volgens de regels geen probleem te zijn. Jeffrey wil zeker wel wat zeggen maar geen hele campagne voeren. Ik zou niet weten waarvoor ik dat zou moeten doen. En ik denk dat het ook nodig is. Madeleine denkt ook dat hij voor veel structuur en duidelijkheid kan zorgen. Ik ga niet mijn best doen om stemmen te winnen merkt Jeffrey nog op. Ik laat het aan de groep. Madeleine blijft wakker en Jeffrey denkt dat het een grappige stunt is en dat het mogelijk wel effect heeft…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter