Home » Zoë leent een intiem speeltje van Kim D

Zoë leent een intiem speeltje van Kim D

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim D en Zoë staan in de slaapkamer te smoezen. Kim D geeft uitleg over een intiem speeltje die ze blijkbaar mee genomen heeft. Zoë mag heb wel even lenen van haar. Zie je deze knopjes zegt Kim D zacht, je moet deze indrukken. Dan gaat ie zuigen, maar dan moet je wel even de föhn aan zetten. Je moet een paar keer drukken en dan gaat ie op max stand en ook trillen. Zoë lacht, en zegt als ze alle functies een beetje weet, leg het maar in je kast dan pak ik het straks wel. Top, ik ga echt stuk zegt ze nog. Je moet het dus niet tegen iedereen zeggen benadrukt Kim D. Ik hou mijn mond antwoordt Zoë. Daarom riep ik je ook apart. Maar ik dacht nu is het perfect want iedereen is afgeleid. Je kunt er volgens mij geen SOA van krijgen merkt Kim D op. Maar dan weet je in ieder geval dat ik hem ook gebruik. Wat later staan Mexx en Zoë in de douche. Zoë laat klaarblijkelijk het speeltje zien. Dat is een andere merkt Mexx verbaasd op. Laat me kijken! Hij kan trillen en zuigen tegelijk vertelt Zoë met een lach. Ik ga dat niet doen lacht Mexx. En gaat ondertussen maar haar haar föhnen. Zoë gaat vervolgens douchen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter