Home » Jeffrey gaat geen sigaretten meer kopen, de rest heeft zijn beleid verkloot

Jeffrey gaat geen sigaretten meer kopen, de rest heeft zijn beleid verkloot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De discussie over sigaretten gaat nog lang door in de loods. Na het avondeten heeft Jeffrey onder andere een kort gesprek met Kenzy over het hele voorval. Jeffrey is van plan om voorlopig geen sigaretten meer te kopen.

Volgens mij is er niets aan de hand met mijn beleid zegt Jeffrey tegen Kenzy. Vandaag 2 en vanavond 2, morgen 3 en in de avond 3 en dan 4 en 4. Om zo een beetje op te bouwen. Ik hoop dat jullie nu ook inzien dat mijn beleid nu door anderen is verkloot. Mijn opbouwende beleid, want die pot is in één dag op gegaan en in mijn beleid in een week. Nu heb ik het neer gepleurd en ben ik benieuwd wat er gebeurd. Maar ik kan je vertellen dat dit het laatste is. Want in mijn beleid wordt dat niet meer besteld. Kenzy laat weten dat wel te snappen. Ik heb er ook nooit over geklaagd. Het is gewoon dat de andere inzien wat ze hebben verkloot nu benadrukt Jeffrey. Want iets is beter dan niets, vind ik. I know antwoordt Kenzy terwijl ze naar buiten gaat. Kim D die er naast zit merkt op dat hij het gewoon moet doen als dat het ging maar Jeffrey ziet dat niet zitten. Ik hou mijn poot stijf en ik bepaal. Ik vind dit nu ook wel even grappig Kim. Het enige wat jij moet doen is je mond houden want ik heb alles al in gang gezet voegt hij eraan toe. Als je gewoon vier geeft per dag is het aan hun merkt Kim D op. Wendy die erbij zit laat weten dat dat al gedaan is maar dat mensen zelf willen bepalen. Kim D is het er nog altijd niet mee eens maar Jeffrey is niet om te praten. Het is volgens hem om in te laten zien dat mensen er niet mee om kunnen gaan. Geloof me volgende week wordt het crisis week dus ik bestel niks. Jullie kunnen niet met spullen en geld omgaan. Ik denk gewoon hardop maar ik weet het resultaat al. Ik kan hetzelfde met het eten doen maar dan gaan mensen het misschien wel inzien. Jeffrey is geen boodschappen doen dus niet van plan maar verkondigt dit wel door de loods. Het luxe is wel klaar benadrukt hij nog… Wordt vast en zeker vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

1 Reactie

Narda 14 november 2022 - 21:55

Ik volg het programma en vind het een super programma, maar er wordt wel veel in gekookt.
Wel moeilijk als er mensen zijn die nog niet zolang geleden gestopt zijn.

Ik ben nu een paar jaartjes van het roken af.
Krijg er aardig weer zin in.door het programma een jaar van je leven wordt bij live stream wel erg veel gerookt. .

TIP: Misschien *december stop maand inlassen voor de deelnemers *

Beantwoord

Laat een reactie achter