Home » Jeffrey wordt woest door gedoe over de verdeling van de sigaretten

Jeffrey wordt woest door gedoe over de verdeling van de sigaretten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er is wat commotie in een jaar van je leven. Die commotie gaat over sigaretten en die commotie loopt zo hoog op dat Jeffrey er helemaal klaar mee is…

Rupert vraagt aan Jeffrey hoeveel sigaretten er nog zijn. Jij bent de laatste van de rokers die het vraagt antwoordt Jeffrey. Dus ik wil best de pot op tafel zetten maar dan is het op. En anders dacht ik dan heeft iedereen er vanavond nog twee. Ik pak het zo en dan zoekt iedereen het maar uit. Blijkbaar wil de een meer dan de ander zegt Jeffrey tegen Kim D die er ook bij staat. Janet vangt het gesprek op en zegt dat hij dan de shag moet verdelen. Dat deed ik ook gaat Jeffrey verder. Maar mijn visie op een samenleving is misschien iets anders. Het was uitgerekend, 2 euro de man. De niet rokers hebben meer gehad in ieder geval.

Daarna gaat Jeffrey naar binnen, richt zich op Wendy en zegt ik tyf het hier zo neer en iedereen bekijkt het maar. Ik ben het zat, ik pleur het zo neer en dan is het klaar. Rupert merkt op dat hij niet boos hoeft te worden, we delen het gewoon. Het is volgens mij gewoon duidelijk besproken antwoordt Jeffrey maar volgens Rupert is dat niet zo. Laat ze het pakken wanneer ze willen. Jeffrey is er klaar mee, dan krijgt iedereen 2,50 euro zakgeld maar dan hebben jullie een probleem want jullie mogen niet op de computer en ik doe het niet. Als je iets te kort komt dan kom je naar me toe! Jeffrey pakt vervolgens alle rook spullen, doet ze in een mandje en gooit ze beneden op tafel. Alsjeblieft zegt hij, iets was beter dan niets maar jullie gaan liever voor niets dus… Dit was de laatste keer, wen er maar aan maanden weer niks. Ga voor zakgeld, niemand kwam wat te kort! Er ontstaat een woordenwisseling tussen Rupert en Imadiddin, de twee vinden dat Jeffrey normaal kan reageren maar Jeffrey denkt daar anders over. Waarom reageer je zo vraagt Rupert. Jeffrey schreeuwt omdat ik iets aan het proberen ben. Ondertussen komt Babette die hem vast pakt omdat Jeffrey nogal dreigend overkomt. Jij krijgt niets te kort roept hij nog terwijl Kim D en Babette hem naar buiten geleiden.

Enkele minuten later gaat Jeffrey weer naar binnen, hij gaat bij Rupert en Imadiddin staan en laat weten dat alles uitgerekend was. Volgens Rupert is met dingen gooien en zo’n reactie niet nodig. Jeffrey zegt dat hij dat niet deed en Rupert zegt de spullen zo neer pleuren. Je mag alles hebben gaat Jeffrey verder, je komt niet te kort. Misschien is dit niet de beste manier maar ik test dingen continu. Het is 2,20 euro per dag, alles is beter dan niets. Uiteindelijk gaan de heren naar de keuken waar wederom een discussie ontstaat. De intentie is goed merkt Jeffrey op, vorige keer heb ik het geprobeerd. Toen was het een dag he, toen was het op. Als je het gewoon geleidelijk spreid en opbouwt daarin, dan hoeft niet iedereen te gretig te roken. Ik probeer wat en dat heb ik nu al tien keer gezegd. Rupert benadrukt dat het om de reactie van Jeffrey ging en niet hoe hij het doet. Doe zoals je het wilt doen voegt hij eraan toe. Het was niet persoonlijk naar jou antwoordt Jeffrey, het was ook voor iedereen die erbij zit. Voor iedereen die schijnheilig zijn mond houdt want ze weten donders goed hoe het zit. Ik heb vandaag vijf of zes keer gezegd dat het een probeersel is. Iets is beter dan niets, twee is beter dan niets, als ik het er neer had gezet hadden we niets meer. Ik probeer te verdelen en dan op te bouwen. Rupert en Jeffrey geven elkaar uiteindelijk een knuffel en daarmee lijkt de onenigheid er voor nu op te zitten maar voor hoe lang?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Yvonne 14 november 2022 - 19:21

Die Jeffrey denkt dat hij het allemaal wel eerlijk doet maar niets is minder waar hij zit zelf te zuipen boven draait zelf meer sigaretten voor zichzelf en dan wil jij zeggen dat het goed gaat je bent een gluiperd samen met die andere vriendjes van je en hoe jij schreeuwt dat moest je niet tegen mij doen narcist het word tijd dat je op je nummer gezet word!!!

Beantwoord
Cisca 15 november 2022 - 11:57

Jeffrey kan beter iedereen die rookt een pakje shag in zeg maar een week geven en als het dan op is dan is dat jammer. En de niet rokers iets lekkers of wat anders geven ter waarde van een pakje shag. Hetzelfde met drank, mensen die niet drinken iets anders geven ter waarde van de drank.

Beantwoord

Laat een reactie achter