Home » Esther vertelt Jan-Willem dat ze afstand neemt en zich ter afleiding verkiesbaar stelt

Esther vertelt Jan-Willem dat ze afstand neemt en zich ter afleiding verkiesbaar stelt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is weer aangebroken. Afgelopen avond heeft Esther zich voorgenomen om meer afstand te nemen van Jan-Willem. Vandaag besluit ze dit aan hem kenbaar te maken.

Ik ga je niet bewust ontlopen zegt Jan-Willem tegen Esther. Dat wil ik jou ook niet antwoordt Esther maar ik probeer wel om te denken van nee ik ga niet bij Willem zitten. Ik ga nou daar zitten. Zonder dat jij je eigen voelt van hmmm. Dat heb ik niet antwoordt Jan-Willem, je moet gewoon je eigen ding doen. Ik zag je gisteren ook al alleen in de kas zitten en ik dacht zou ik er even naar toe gaan. Toen dacht ik ach laat maar even lekker rustig zitten. Dat is toch ook prima, ik kan ook een keer alleen in de kas zitten. Doe gewoon je eigen ding. Ja ik heb daar even nagedacht vertelt Esther. Ik moet mijzelf meer ruimte geven voegt ze eraan toe. Jan-Willem denkt dat dat misschien ook wel even goed is om te doen.

Daarna begint Jan-Willem over de managersverkiezing. Misschien gaan drie het wel doen, tip van mij doe het dan in mei. Je moet het zelf weten, 4 zijn een beetje veel. Esther zegt dat ze er over nagedacht zijn, als het er 4 zijn. De twee denken dat Zoë zichzelf ook verkiesbaar gaat stellen naast Kim en Wanda. Esther vindt het allemaal wel prima maar voor mij is het nu goed te doen om mijn eigen kandidaat te stellen zonder dat ik me naar jou focus. En als ik het niet word prima dan probeer ik het misschien volgende maand te doen. Het is voor mij afleiding dan hoef ik niet zo over jou na te denken. Een stem heb je al dat weet je he benadrukt Jan-Willem met een lach.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

5 Reacties

Claudia 22 maart 2023 - 09:37

Haha, wat is het toch een triest mensje, afstand nemen om vervolgens aandacht te vragen aan Jan-Willem daarvoor… Laat hem gewoon, hij wil je niet… Hou de eer bij je zelf….

Beantwoord
D.Pison 22 maart 2023 - 09:39

De houding van JW is m.i. WEER verkeerd. Kijk alleen maar naar zijn lichaamstaal. Zit weer zo naar haar toegebogen. Ook het feit dat hij haar alleen in de kas zag zag zitten en de neiging had naar haar toe te gaan……………en dat tegen haar ZEGT!!!! En wat haar betreft: Oh, ze is nog lang niet van plan om weg te gaan, hoor. Stel je voor!!! Vul zelf maar in waarom niet…………

Beantwoord
D.Pison 22 maart 2023 - 09:41

In feite hebben ze “een verkapte relatie” !!!!!!

Beantwoord
Ikke 22 maart 2023 - 09:51

Goedzo Ester goed bezig sterk powervrouwke !!!!👍
En jullie kunnen een heelsterk team zijn jan willem zijn ste heb je en de rest van de loods zal genoeg te zeuren hebben

En of jij of wanda moete het worden danis dat creatieve en valse boekhouderij voor de eerste keer afgelopen!!!

Laat ze ee oeie ruiken meid !!!!!👍

Wij staan achter jou!!!

En die Babette vheeeeel vlug naar huis!!!!

Beantwoord
Pat 23 maart 2023 - 21:08

Esther er liefst zsm uit ipv manager. Ze zit de hele dag zowat in die Jan Willem en dan dat kleuter-gezever van haar! Ze lijkt wel 4 jaar! Als ze haar zin niet krijgt of niet genoeg aandacht begint ze te blèren. Walgelijk gedrag voor een vrouw van die leeftijd

Beantwoord

Laat een reactie achter