Home » Rupert verliest de eliminatieopdracht en moet vertrekken

Rupert verliest de eliminatieopdracht en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Rupert en Wendy zijn geselecteerd om een eliminatieopdracht te doen. De twee moeten blokjes van een grote toren pakken en krijgen daar per houtblok 2 minuten de tijd voor. Diegene die de toren als laatste heeft aangeraakt voor deze valt verliest en moet een jaar van je leven verlaten. Rupert en Wendy besluiten nog ter voorbereiding een sigaretje te roken en daarna is het tijd voor de eliminatie.

Eerst mag Rupert kiezen voor kop of munt. Hij had de meeste stemmen volgens de scheidsrechter. Rupert kiest kop en kiest ervoor om zelf te beginnen. Rupert start en loopt eerst een rondje om de houten stapel. Hij pakt er succesvol een houten blok uit. Dan is het de beurt aan Wendy. Ook haar lukt het om zonder de toren te laten vallen een blok te pakken. Rupert is de volgende en pakt er een houten blok uit. Wendy is dan ook zij pakt er een houten blok zonder moeite uit. De twee gaan even door totdat het steeds moeilijker wordt om een blok te pakken. Bij de beurt van Rupert gaat het fout. De toren stort in. Wendy en Rupert geven elkaar een knuffel en Wendy zegt sorry. Het maakt niet uit laat Rupert weten. De stem laat weten dat hij de opdracht niet gehaald heeft en 1 uur de tijd heeft om zijn spullen te pakken en afscheid te nemen. Rupert gaat buiten een sigaretje roken. Rupert laat weten dat het voor hem ook wel een opluchting is. Ik heb echt zin om naar buiten te gaan. De finale had ik ook wel willen halen natuurlijk. En ik kon op een gegeven moment ook echt niks meer. Goed gespeeld. En ik heb maar 2 dagen alleen geslapen zegt hij. Ik heb ook zin om te beginnen met dingen. Daarna is het tijd om zijn spullen te pakken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.2]

Laat een reactie achter