Home » Rupert en Wendy moeten een eliminatieopdracht doen

Rupert en Wendy moeten een eliminatieopdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De ochtend gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. Maar aan het einde van de ochtend worden de deelnemers opgeschrikt door een alarm. Iedereen gaat naar de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. Als ze de loods weer in mogen staat er een grote houten toren. De stem neemt vervolgens het woord en verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, voor jullie staat weer voor jullie inmiddels bekende toren van hout. Een deelnemer wordt deze toren fataal. Want jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt niet door één maar door twee deelnemers uitgevoerd. De geselecteerde deelnemers moeten zo dadelijk één voor één een houtblok weghalen. Maar dit mag niet van de bovenste laag. Het houtblok leg je naast je neer. Per blok krijgen jullie maximaal 2 minuten de tijd. Dat lijkt in het begin veel maar uiteindelijk heb je deze tijd hard nodig. Na 2 minuten moet de toren losgelaten worden. Diegene die de toren als laatste heeft aangeraakt voor deze valt verliest. Jullie krijgen geen oefentijd. Over 15 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht uit moeten voeren.

De groep gaat in overleg en na 15 minuten is het weer tijd om te verzamelen en te stemmen. Een voor een brengen de deelnemers hun stem uit. De stem maakt dan de uitslag bekend. Beste Rupert, jij bent geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Beste Wendy, jij bent ook geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Jullie mogen klaar gaan staan bij de toren. Door middel van kop of munt wordt bepaald wie er begint. De twee mogen zich nog even voorbereiden van de scheidsrechter en besluiten nog een sigaretje te roken. Wie van hen zal een jaar van je leven moeten verlaten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4]

Laat een reactie achter