Home » De deelnemers moeten met zoveel mogelijk mensen een auto in om geld te verdienen

De deelnemers moeten met zoveel mogelijk mensen een auto in om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm klinkt in de een jaar van je leven loods. De stem laat weten dat ze 90 seconden hebben om naar de slaapkamer te gaan. Zijn ze te laat dan volgt er een gele kaart. De deelnemers gaan snel richting hun slaapkamer, wachtend op wat er gaat komen. Een eliminatie of verdienopdracht?

Als de deelnemers de loods weer in mogen staat er op het scherm verdienopdracht. De stem neemt het woord en vertelt wat de bedoeling is. Beste deelnemers, voor de volgende opdracht zullen jullie je in bochten moeten wringen. Zo dadelijk rijd er een auto het terrein op. Jullie moeten met zoveel mogelijk deelnemers in de auto plaatsnemen. Vervolgens moeten jullie 1 minuut blijven zitten waarbij de ramen, de deuren en de achterklep gesloten moeten zijn. De eerste tien deelnemers die plaatsnemen in de auto leveren 20 euro per persoon op. Deelnemer 11 tot en met 15 levert 30 euro per persoon op. Deelnemer 16 tot en met 20 levert 40 euro per persoon op.  Deelnemer 21 tot en met 25 levert 50 euro per persoon op. Deelnemer 26 tot en met 32 levert 75 euro per persoon op. Jullie krijgen een half uur de tijd om een gameplan te maken.

De deelnemers zien vervolgens een mini het terrein op rijden, ze reageren enthousiast. Kijk dat kenteken zegt Zoë enthousiast. Het kenteken is EJVJL. Daarna is het tijd om een gameplan te maken. Er worden verschillende mogelijkheden getest tot de tijd erop zit. Dan is het tijd om echt geld te verdienen. De deuren gaan dicht en de minuut loopt. Uiteindelijk weten de deelnemers het vol te houden! Als de tijd erop zit gaat iedereen er snel uit. Eunice heeft zichzelf pijn gedaan en huilt. Haar voet zat namelijk klem, Jeffrey ontfermt zich over haar. Ook Kim is in tranen, ze heeft last van claustrofobie en deze opdracht heeft dan ook wat met haar gedaan. De stem laat vervolgens weten welk bedrag ze hebben verdient. Het is een bedrag van 700 euro. Madeleine gaat meteen met het voedingsteam zitten om boodschappen te doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter