Home » Jeffrey denkt dat hij de enige is die de manager verkiezing gaat winnen

Jeffrey denkt dat hij de enige is die de manager verkiezing gaat winnen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn flink bezig met de naderende manager verkiezing, deze staat morgen op het programma. Wordt het Esther, Jeffrey of Imadiddin?

Jeffrey gaat verschillende deelnemers af om te peilen of ze er al uit zijn. Hij denkt dat het tussen Imadiddin en hemzelf gaat. Ook zou er stemmen gekocht worden voor eten zo laat hij aan Eunice weten, maar door wie wil hij niet zeggen. Jeffrey gaat ook bij Gert-Jan langs, hij zegt moet ik morgen voor jou drukken of ben je er al uit grapt hij. Gert-Jan laat weten dat hij er nog niet uit is. Ik vind het lastig, ik gun het jullie allebei wel. Volgens Jeffrey is deze maand alles bepalend voor het komende jaar. Want in januari ga je het niet meer om kunnen gooien. Je weet waar Imadiddin en Rupert voor staan, alles achterover drukken. Het zou stom zijn als je daarvoor gaat. En Esther teveel regeltjes en te langdradig. Dat klopt antwoordt Gert-Jan, wat denk je zelf? Ik denk dat het spannend wordt antwoordt Jeffrey, maar dat zou ronduit belachelijk zijn. Als je met twee benen op de grond, gezond nadenkt, dan weet je dat ik de enige ben die zou moeten kunnen winnen. Dik ook zelfs en dat zou mij geen moeite hoeven kosten. Alles wat ik doe is 1000 procent en het beste voor een ander. Er is niet heel veel fout gegaan zoals iedereen beweert maar er kunnen dingen beter. Ik kan wel nee zeggen en mijn poot stijf houden vergeleken de anderen. Ik ga niet zeggen je moet op mijn stemmen maar als ik het moet doen ga ik er 1000 procent voor. Maar je bent wel doorslaggevend dat weet ik wel sluit hij af. Morgen weten we meer, wie gaat volgens jullie manager in een jaar van je leven voor de maand november worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

Andrea 1 november 2022 - 20:11

Ik hoop zo dat Jeff wint, want als die immanidin wint met die kwal van een Rupert dan kan je je lol op. Maar eerlijk gezegd denk ik dat Rupert veel mensen heb omgekocht, en veel mensen bang voor Rupert zijn

Beantwoord
Douwe 2 november 2022 - 09:27

Ik hoop dat Jeffrey wint

Beantwoord

Laat een reactie achter