Home » Madeleine in tranen, ze voelt zich depri en heeft heimwee naar huis

Madeleine in tranen, ze voelt zich depri en heeft heimwee naar huis

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Madeleine ligt na haar laatste weekbespreking op bed, ze krijgt gezelschap van Wendy. Al snel wordt duidelijk dat Madeleine ergens mee zit, ze zit niet lekker in haar vel.

Ik heb een k*t dag zegt Madeleine, ik heb het gevoel dat ik er nu even niet uitkom. Ik heb ook gewoon heel erg heimwee naar  thuis. En ik weet niet of ik dit wil snikt ze, ik voel me echt depri. Ik kan je hier niet echt mee helpen antwoordt Wendy op haar beurt. Dat moet je zelf doen. Dat weet ik zegt Madeleine maar ik vind het wel fijn dat je op mijn bed komt zitten. Ahh reageert Wendy, als je maar geen scheten laat grapt ze. Madeleine lacht door haar tranen heen, je probeert in ieder geval met mij te praten. Ook al helpt het misschien niet maar er zijn zoveel mensen die me aankijken en alles laten gaan. Ik zou dat nooit doen, ik ben veel te lief. Ik kan ook wel een kreng zijn. Je hebt ook nog wel een hart ergens zitten toch merkt Wendy op. Madeleine vraagt zich af of dat bij sommigen wel zo is. Ik snap wel wat je bedoeld zegt Wendy, je moet gewoon je eigen feestje maken en daar heb je niemand voor nodig. Zo moet je hier eigenlijk zitten. Madeleine zegt uiteindelijk dat Wendy lekker haar ding gaat doen en ze zelf even gaat slapen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

1 Reactie

Lucia 2 november 2022 - 06:06

ik in de hoogte blijven

Beantwoord

Laat een reactie achter