Home » Jeffrey aan de slag als manager en veel gesprekken over een eliminatie

Jeffrey aan de slag als manager en veel gesprekken over een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey is manager voor de maand november in een jaar van je leven. Hij is door Madeleine een beetje ingewerkt. Ze heeft laten zien hoe alles op de computer werkt. Verder heeft Jeffrey met hulp van Jasper het kantoor wat opgeruimd. Ook heeft hij al het een en het ander besproken met activiteiten rondom sinterklaas. Bern en Wanda hebben wat activiteiten bedacht waarvoor ze spullen nodig hebben. Ook spreekt hij met Esther, ze had plannen om een ontbijt op te zetten en Jeffrey zou dat wel in willen voeren. Esther laat weten dat ze dat verder uit wil werken voor een volgende manager van de maand verkiezing. Maar ze wil er nog wel even over nadenken om het toch te doen. Jeffrey benadrukt dat ze het met zijn allen doen. Vanaf zondag wil hij een nieuwe start maken met het ontbijt, er komt een ontbijtbuffet.

Verder zijn er veel gesprekken over een naderende eliminatie. Verschillende deelnemers spreken erover. Zo laat Jeffrey aan Kim D weten dat hij eerst eens gaat overleggen wat verstandig is. Maar het wordt er wel een van onderaan. Esther en Jan-Willem weten ook nog niet echt wat ze gaan doen. Jan-Willem zou het liefst willen dat ieder voor zich stemt maar dat gebeurt niet. Ik zou wel gaan voor een zwakker persoon zegt eindigt hij. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter