Home » Madeleine bespreekt met Isaac het pestgedrag van Wanda

Madeleine bespreekt met Isaac het pestgedrag van Wanda

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben Isaac en Madeleine het over de weekvergadering. Het verliep nogal rommelig en dit kwam door sommige deelnemers. Isaac had het ook door, je was aan het praten en mensen zaten gewoon zo… Ik dacht wat gebeurd hier nou. Madeleine vertelt dat ze daarna naar de kamer ging en Wanda er ook was. En toen had Wanda het erover dat ze zo moest lachen in de weekbespreking. En toen zei ik dat het niet zo goed gevallen was in de groep. Maakt me niet uit zei ze, ik heb lol gehad. Dat wilde ik je even mededelen voegt ze eraan toe. Ze heeft een keer of zes gezegd dat het haar niets uitmaakte. Ik kon ook niet tegen haar op. Isaac stond op het punt om potlood en papier uit hun handen te trekken. Madeleine legt daarna uit wat ze nou aan het doen waren. Als iemand nou zijn vinger opstak en dat lang duurde was het een bingo, als iemand over eten begon was het bingo en zoveel dingetjes meer.

Daarna vertelt Madeleine nog dat er een fles siroop mist. Het waren er echt 32 dat heb ik geteld. Ik wil weten of iemand zich vergist heeft. Ik beschuldig niemand maar ik wil de kamer hoofden bij elkaar om dit te zeggen en jullie dat willen inspecteren. Misschien komt het dan boven water. Het is misschien per ongeluk gegaan hoor benadrukt ze. Isaac wil het wel gaan controleren, hij wil een seintje als de rest van de kamer hoofden ook op de hoogte is. Ook komt hij nog terug op de “bingo” tijdens de bespreking. Het was echt nul respect zegt hij, Je bent iets aan het vertellen en mensen lopen te kloten. Met welke gedachten ga je dan de meeting in. Het is bewust gedaan benadrukt hij. Dit is wat er dus gebeurt in mijn kamer antwoordt Madeleine. Het is pestgedrag naar mij toe, dat is dan voornamelijk Ruben, Djedi, Ruben een beetje en Wanda vooral. Ik was echt laaiend geeft Isaac toe, het was echt onrespectvol.

Verder werd er veel gesproken over de manager verkiezing die vandaag op het programma staat. Rupert en Imadiddin doen er alles aan om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Jeffrey op zijn beurt ook. Esther wil volgens Jeffrey niet winnen, ze wil dat hij wint. Afgelopen avond probeerde Jeffrey zoveel mogelijk deelnemers te overtuigen voor Jeffrey te gaan. Isaac, Jan-Willem en Jasper probeerde ook nog wat deelnemers te overtuigen. Één ding is wel zeker, het gaat spannend worden, uiteraard komen we er nog uitgebreid op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

3 Reacties

Yvonne 2 november 2022 - 10:02

Er zijn daar wel meer pesters en mensen die een ander voor van alles uit maken ,en dan maken ze hem ook nog manager hoe hypocriet zijn ze daar wel niet eerst massaal hem er uit willen en nu hem manager maken je lacht je toch rot?

Beantwoord
Floor 2 november 2022 - 18:07

Gele kaart voor pesthedrag, kom op zeg, stel kleuters. Waarom doen de programmamakers hier niets tegen? Tegen geweld staan ze toch ook op? (Gele kaart Zoë wegens ontoelaatbaar gedrag). Dit hele programma bestaat uit venijnig geroddel en gezeik over eten.

Beantwoord
Liz 3 november 2022 - 07:37

Redactie moet ingrijpen pesten mag Nooit getolereerd worden

Beantwoord

Laat een reactie achter