Home » Alicia vindt het vervelend dat Gert-Jan zich zoveel met haar bemoeit

Alicia vindt het vervelend dat Gert-Jan zich zoveel met haar bemoeit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stond de talkshow van Gert-Jan op het programma. De gasten waren dit keer nieuwe manager Jeffrey, Ruben en Kim. Jeffrey legt uit wat hij wil gaan doen, hij wil voornamelijk samen de krachten bundelen. Verder wordt nog altijd veel gesproken over een eliminatie die er aan zit te komen, althans dat denken de deelnemers. Jasper en Kim hebben het plan om een zwakker iemand te elimineren. Ze noemen de namen van Moraima en Berend. De twee verwachten dat de mysterieuze plank opdracht een rol gaat spelen. De avond is verder rustig verlopen.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Alicia en Gert-Jan hadden al vroeg in de morgen een gesprek.Alicia heeft soms wat moeite met Gert-Jan die zich overal mee wil bemoeien ten aanzien van haar. Gert-Jan laat weten dat ze altijd naar hem kan toe komen als er iets is. Alicia laat weten dat ze er geen big deal van wil maken en dat ze nu veel gevolgd wordt. Dan heb ik er geen zin om het erover te hebben. Dan hebben we het er niet meer over antwoordt Gert-Jan. Het heeft niks te maken met dat ik je voor schud wil zetten of wat dan ook. Je bent de leukste en de mooiste en de allerlaatste tegen wie ik vervelend wil doen. En als het niet goed gaat met jou vind ik dat vervelend. Ik wil niet op die manier gaan slapen. Alicia benadrukt dat nee ook nee is en als ik zeg dat er niets is dat zo is. Ik heb je toch gelaten daarna? Nadat je drie keer naar mij toegekomen was antwoordt Alicia. Ik bedoelde er niets vervelend mee, ik hoop dat je mijn intentie begrijpt benadrukt Gert-Jan. De twee praten nog lang door. Excuses als ik iets verkeerd heb gedaan zegt Gert-Jan uiteindelijk. Dit was niet mijn intentie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter