Home » Jeffrey roept de groep bij elkaar voor zijn eerste vergadering, hij heeft wat veranderingen

Jeffrey roept de groep bij elkaar voor zijn eerste vergadering, hij heeft wat veranderingen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag waarbij veel geld verdiend is roept Jeffrey de manager de groep bijeen voor een vergadering. Hij heeft wat zaken te bespreken met de groep.

Jeffrey laat weten dat er een paar dingen verandert zijn, de kookclub. Ik heb met zes mensen gezeten, het idee is om daar duo’s in te vormen. Duo één is Rupert en Imadiddin, duo twee Wendy en Janet, duo drie Kenzy en Wanda. Iedereen krijgt één dag waarin ze het ontbijt, lunch en avondeten verzorgen. Zij mogen zelf de ingrediënten bepalen. Dat bestel ik en zij voorzien de hele dag. Het kamer corvee blijft, dat loopt in elkaar over. De duo’s hebben twee of drie mensen nodig. En dat wordt dan onderling geregeld. Hiervoor was het zo dat één iemand de ingrediënten inkocht voor een ander en dat ging wel eens mis. Dat hoop ik nu getackeld hebben. Ik wil per 3 dagen bestellen zodat we erop in kunnen spelen. Ik wil 100 euro per dag uitbesteden, alles wat eronder zit is mooi meegenomen. En alles wat luxer is is nog mooier meegenomen natuurlijk. Het wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor mensen die ook willen koken. Geef het aan, deze 6 mensen maken een rooster. Dit is hoe we het nu gaan proberen, we zien wat ervan gaat komen. Er staan 5 evenementen gepland en er zitten er nog 5 in de pijpleiding. Zodat er financieel rekening mee gehouden kan worden. De boodschappen zijn tot en met dinsdag binnen. Als we 100 euro per dag zeggen kom ik op 700 per week. Eigenlijk wil ik één dag in de week, op de dinsdag een restjes dag organiseren waardoor we 100 euro besparen. De verdienopdrachten had ik ook als punt. Ik denk dat we tijdens de opdrachten onze monden meer moeten houden. Dan hadden we elkaar beter kunnen horen. Net waren er 4 mensen die niet geholpen wilde worden maar toch gebeurde… Daarna wordt de livestream onderbroken.

Als er weer beeld is heeft Jeffrey het over hoe er met spullen om wordt gegaan. Het mag wat zuiniger. Janet vraagt of de handen gewassen kan worden in de badkamer, dan blijft de keuken schoon. Jan-Willem benadrukt dat als de keuken dicht is dit ook is. Niemand kan er dan in. Jeffrey zegt daarna dat het sinds 48 uur heel leuk en positief is in de groep. Veel mensen zijn aan de slag, we hebben veel gedaan. Martin wil nog even weten wat er met het geld gedaan wordt van de verdienopdracht. Jeffrey laat weten dat hij sowieso 100 per dag wil reserveren, ik denk dat we tot en met zondag kunnen. We hebben ook nog een cocktail plus. We hebben nog 4 a 500 euro over. Dat is het idee voor nu zodat we ook wat geld opbouwen. Maandag gaan we weer kijken wat we gaan doen. Jeffrey gaat ook nog kijken wat er mogelijk is om eventueel servies goedkoop aan te schaffen. Ruben gaat verzorgingsproducten pakketten samenstellen voor duo’s. Jeffrey laat weten dat als ze wensen hebben het bij hem aan kunnen geven. Jeffrey sluit daarna zijn eerste vergadering af.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Karin 4 november 2022 - 22:28

Ja Jeffrey is zeer slim en doet het erg goed. Maar ben nog steeds bang voor dat korte lontje. Dat zou alles verpesten.
Martin krijgt toch bij mij heel veel credits. Want ga er maar aan staan. Manager in een nieuwe groep en programma.

Beantwoord
Floor 5 november 2022 - 14:14

Ja blij met Jeffrey, leuk om te zien hoe goed het gaat, hopelijk worden de uitzendingen nu ook leuker en positiever in plaats van alleen afleveringen vol gezeur over eten/geld/diefstal/boodschappen.

Beantwoord

Laat een reactie achter