Home » Jeffrey verrast de deelnemers in alle vroegte met een ontbijtbuffet

Jeffrey verrast de deelnemers in alle vroegte met een ontbijtbuffet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn vandaag vroeg wakker, een keer wat anders op deze zondag! Jeffrey had namelijk een verrassing voor alle deelnemers en dit speelde zich vroeg in de morgen af. Jeffrey heeft namelijk een ontbijtbuffet voor de groep geregeld! Uiteraard heeft Jeffrey dit niet alleen verzorgd. Onder andere met behulp van Jasper, Rupert, Imadiddin en Isaac. De mannen waren al rond 4 uur op om dit allemaal te regelen. Het is een luxe buffet met allerlei lekkere dingen, er ligt fruit, groente met ei, lekkere broodjes en ga zo maar door. Als alles klaar staat worden de slapende deelnemers gewekt. Wanda had wat moeite met opstaan, ze werd gewekt terwijl ze nog een nachtmerrie had. Dus ze had wat opstart problemen. Naar eigen zeggen bleef ze erin hangen. Uiteindelijk zit iedereen te genieten van het overheerlijke ontbijtbuffet. Jeffrey, Isaac en Jasper gaan snel even naar de keuken, geven elkaar en boks en Isaac zegt het is weer geslaagd! Daarna gaan de heren ook lekker ontbijten. De sfeer zit er goed in op deze zondag, als het goed is krijgen de deelnemers ook nog een cocktail middag die ze eerder hebben gewonnen tijdens een opdracht. Hoe zou dat aflopen? We komen er uiteraard nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter