Home » Kim D heeft het moeilijk, ze wil erachter komen wat Jeffrey voor haar betekent

Kim D heeft het moeilijk, ze wil erachter komen wat Jeffrey voor haar betekent

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim D zat er afgelopen avond even doorheen na de ruzie met Jeffrey. Esther besluit een gesprekje met haar aan te gaan. Ze probeert haar wat tips en een oppepper te geven.

Hey meisje, kom eens even hier zegt Esther tegen Kim D terwijl ze haar een knuffel geeft. Wat is er aan de hand? Ik weet even niet goed wat ik moet doen antwoordt Kim D. Ik wil gewoon graag even met mijn zusje praten of zo. Dus het is even het gemis vraagt Esther. Nee, ja gaat Kim D verder, ik weet even niet wat ik moet doen. Ik weet wat Jeff hier voor mij is hier nu. Ben je verliefd op hem vraagt Esther door. Nee laat Kim D weten, ik ben nog verliefd op mijn vriend. Dus dat is het niet merkt Esther op. Ik weet het niet geeft Kim D toe want het doet me wel weer heel veel. Ik moet een beetje achter komen wat het is voor mij. Dit heb ik ook gehad vertelt Esther. Toen ging ik wat meer met Jan-Willem om kreeg ik ook wat meer gevoelens en toen wist ik ook niet wat ik ermee aan moest. Was het verliefdheid? Of het gemis van Ruud of wat dan ook? Bij mij kwam het eruit dat het toch wel het gemis van Ruud is. Ja dat denk ik dus ook antwoordt Kim D. Esther vertelt verder dat ze dat toen ook tegen Jan-Willem gezegd heeft, dat ik met mijn gevoelens zat en niet wist wat ik ermee moest. Hij kon het heel goed begrijpen, toen heb ik afstand gehouden. Toen voelde het anders en nu kan ik een vriendschap opbouwen. Hoor je wat ik wil zeggen? Ik denk dat dat ook voor verwardheid zorgde, in een keer aandacht van een leuke vent waar je een goede klik mee hebt. Een leuke klik wil nog niet zeggen dat je meteen verliefd bent. Ik ben ook niet verliefd, ik ben meer verliefd op mijn vriend laat Kim D weten. Maar hoe goed ken ik mijn vriend, ook niet zo goed he. Mijn avontuur wordt hier wel leuker zeg maar. Dus ik moet er even achter komen wat precies Jeffrey is. Zeg het tegen Jeff adviseert Esther. Volgens Kim D weet hij dat al. Hij heeft zelf gezegd dat dat zijn grens was. Hij heeft sowieso afstand genomen maar dat betekent dat ik een maat kwijt ben zeg maar. Volgens Esther hoeft ze hem nog niet te verliezen. Mijn maatje ben ik ook nog niet kwijt benadrukt ze. Ik kon een omschakeling maken van oh ja dat was toch het gemis van Ruud. Ik zie Jan-Willem nu ook gewoon als een vriend. Nu is het de kunst om zelf daar in rond te komen. En anders kom je nog maar even lekker kroelen met mij. Kim D lacht en geeft Esther een knuffel en zegt denk maar niet dat ik me door een man slecht ga voelen. Maar ik heb Jeff wel echt nodig hier. Het is echt mijn maat. Esther antwoordt dat ze zich niet zo druk moet maken, het komt wel goed. Ik vind mijn vriend nog steeds de allerleukste benadrukt Kim D maar wat is drie weken? Hij is niet eens officieel mijn vriend. Dat maakt niet uit zegt Esther maar het zijn nu wel gevoelens die naar boven komen. Ja zegt Kim D maar je moet goed nadenken is het omdat je hier bent en hoe echt het buiten de poort is. Daar kom je zelf wel uit en heb je je zus niet voor nodig verzekert Esther. Vorige week heb ik ook al veel met hem besproken gaat Kim D verder. We moeten goed weten waar we staan. Good friendship is altijd goed maar het moet er niet overheen gaan en dat is nu wel gebeurt. Waardoor iemand een stap terugneemt. En dat is jammer. Esther antwoordt dat het altijd nog goed kan komen. Kim D denkt dat het nu misschien wel even beter is zo. Misschien heb ik hem helemaal wel niet nodig. Ik moet nu gewoon even weten of ik er goed aan doe om trouw te blijven aan mijn vriend terwijl ik hem niet zo lang ken of verpest ik hier mijn avontuur mee. Dat is het eigenlijk. Esther weet zeker dat ze het antwoord al weet maar je wilt het nog niet toegeven. Kim D lacht en laat weten dat ze haar havermout op gaat eten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter