Home » De alcohol eist zijn tol bij de deelnemers, Kim is woest op Marciano

De alcohol eist zijn tol bij de deelnemers, Kim is woest op Marciano

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden de deelnemers nog altijd drank, Jeffrey had dit geregeld. De deelnemers hadden dus een gezellige avond. Maar niet voor iedereen was het gezellig. Zo hadden Marciano en Kim ruzie…

De ruzie is ontstaan uit een grapje waar Kim niet gediend van was. Wendy had tegen hem aan gedanst en daar is Kim nogal boos over geworden. Dit had hij toegelaten waarop Marciano gezegd zou hebben tegen Kim mag ik ook Djedi zoenen? Marciano besluit uiteindelijk alleen in bed te liggen en dat maakt Kim nog bozer. Jeffrey gaat naar boven waar hij een verdrietige Kim tegenkomt. Wat is er vraagt hij. Doe eens rustig terwijl Kim in huilen uitbarst. Hij lacht me gewoon recht in mijn gezicht uit vertelt ze huilend. En vanmorgen zei hij nog ik hoop dat ik je echt nooit kwijtraak, dat ik belangrijk voor hem was en hij een toekomst met mij wilde. Vervolgens laat hij twee vrouwen tegen zich aan schuren. Eentje wil hij wel zoenen zei hij terwijl ik naast hem sta en de ander was hij op de reet aan het slaan. Ik mag niet eens midden in de nacht plassen in mijn ondergoed. Als jij moet plassen moet je gewoon plassen antwoordt Jeffrey. Dat mag niet gaat Kim verder, dan moet ik een broekje aandoen, dan hou ik rekening mee met wat hij vindt… We hebben al super veel dingen naar elkaar uitgesproken. Ik hou er rekening mee en vervolgens doet hij het tot 4 keer bij die vrouwen en ben ik boos. Maar echt woest, hij lacht mij gewoon keihard uit. Het is een vent van 43, f*cking tyfus klein kind! Ik mag nul, ik mocht niet eens dansen op het halloween feest, mijn billen mochten niet trillen. Hou ik rekening met wat hij wil maar bij mij niet. Hij lacht me gewoon keihard uit. Wanda staat erbij en laat weten dat Marciano zich geen houding weet te geven, ook door de drank. Kim begint te schelden en Jeffrey probeert dat te sussen. Hij weet dat hij fout zit gaat Wanda verder, hij heeft dat ook al tegen mij gezegd. Hij kan zich geen houding geven. Jeffrey benadrukt dat gaan staan en Kim laat weten dat ze er geen zin in heeft en daarom geen relatie wil. Jeffrey zegt dat ze die grenzen zelf uit moeten vinden, je hoeft niet te schelden, je mag  boos zijn. Maar je moet er gezamenlijk uitkomen. Legt hij zich erbij neer of een middenweg? Volgens Kim komt er geen middenweg, hij is Marciano. Jeffrey vindt dit niet de manier om zich te presenteren als de Kim die ze is. Kim ratelt nog even kwaad door en uiteindelijk gaat ze naar Marciano die op zijn eigen bed is gaan liggen. De twee spreken lijken het onder de dekens uit te spreken, er is weinig van te horen. Vanmorgen zijn ze wel samen wakker geworden, zou het weer goed zijn tussen de twee?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Floor 7 november 2022 - 21:12

Pfffffffff

Beantwoord

Laat een reactie achter