Home » Gert-Jan spreekt met Babette over Alicia, ze zou besloten hebben om naar huis te gaan

Gert-Jan spreekt met Babette over Alicia, ze zou besloten hebben om naar huis te gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de mysterieuze opdracht die de deelnemers vandaag kregen lopen Babette en Gert-Jan over het terrein. De twee hebben een gesprek over Alicia, ze heeft al meerdere keren gezegd dat ze naar huis zou willen maar tot nu toe heeft ze dat nog niet gedaan…

Gert-Jan zegt tegen Babette dat hij denkt dat ze gaat. Ik zou het heel k*t vinden. Wij hebben natuurlijk een andere band als ik met haar heb. Ik kan met haar uren in de stoel zitten en bij ons is dat anders. Dat is allebei heel verschillend en juist mooi maar ik zou ook niet willen dat jij niet weggaat. Ik ga niet weg hoor benadrukt Babette. Dat weet ik gaat Gert-Jan verder maar dat zou ik ook vreselijk vinden. Jullie zijn mijn twee maatjes hier. Maar met de ene doe je andere dingen als met de ander. Dus ja ik zou het vreselijk vinden maar ik heb wel het idee dat ze een beslissing voor zichzelf genomen heeft. Dat ze gewoon moet gaan. Ze komt niet over dat ding heen antwoordt Babette, ze is 20. Ik had het niet gedaan reageert Gert-Jan en Babette sluit zich daarbij aan. Een leuke uitdaging is altijd leuk gaat Babette verder maar één jaar is echt… Ja in het begin denk je dat één jaar zo voorbij is gaat Gert-Jan verder. Je praat je positief in en als je erin zit en de tijd langzaam gaat. Ze heeft niet echt dat ze hier iets doet. Ze wil graag wat organiseren maar wat en hoe is lastig. Ik heb gisteren ook lang met haar gesproken. Ik ben hier gekomen en ik kende haar niet, het is alleen maar een winst dat we haar heb mogen leren kennen. De tijd die hierna is is veel langer als de tijd die hier nu is. Dat heb ik haar gisteren ook gezegd alleen ik zou het veel toffer vinden als zij gewoon hier is. En dan wordt het straks weer anders, dan weet ik ook dat het een ander spel gaat worden. Ik ben nu een beetje het spel aan het vergeten. Ik heb het idee dat ik er goed inzit maar het kan ook zijn dat mensen denken bij een volgende eliminatie sturen we Gert-Jan naar huis want dan gaat zij ook. Dat is dan twee, twee mensen die het misschien wel tot het einde vol kunnen houden. Iedereen weet ook wel dat zij in dubio zit en dan zeggen ze tegen mij ze blijft voor jou. Als dat bij een aantal mensen terecht komt gaan ze zeggen stem Gert-Jan weg dan gaat zij ook. Ik denk ik zit in de gevarenzone maar ik wil het ook niet te moeilijk zien. Niet te moeilijk zien antwoordt Babette maar er zijn meerdere elementen om op te focussen. Ik denk dat de periodes waar het niet goed met haar gaat ook steeds langer duren, Gert-Jan is het daarmee eens. Babette gunt het haar wel dat ze dat niet meer heeft maar van de andere kant het is een spel. Ik ga ook niet naar huis benadrukt Gert-Jan, dat heb ik voor mijzelf bedacht. Af en toe denk ik er wel zoals gisteren die mensen hier walgelijk. Ik loop het kots op te ruimen van anderen, ik heb Mexx haar bed verschoont, haar geholpen naar de douche, haar geholpen terwijl ze over me heen aan het kotsen is… Dan krijg ik wel een bedankje en dat vind ik mooi maar daar heb ik toch geen zin in. Dan denk ik ik ben liever thuis, ik heb die momenten maar ik ga niet weg. Als zij besluit weg te gaan komt er wel leegte… Jullie hebben ook een soort connectie reageert Babette, als iemand dan wegvalt is het een soort van liefdesverdriet. Dat klopt antwoordt Gert-Jan maar toen ik erin ging had ik ook niets. Babette denkt dat ze voor haar een reddingsboei zijn. Ik zou het zonde vinden van mijn tijd om nu al weg te gaan. Ze denken wel dat je minder sterkt wordt als ze weggaat. Daar wil ik nu nog niet aan denken antwoordt Gert-Jan. Ik ben hier alleen gekomen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter