Home » Jasper en Kenzy hadden het gezellig in bed en de deelnemers krijgen een mysterieuze opdracht

Jasper en Kenzy hadden het gezellig in bed en de deelnemers krijgen een mysterieuze opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben een aantal deelnemers bij elkaar geslapen. Ondanks de ruzie tussen Marciano en Kim zijn ze samen gaan slapen. Het lijkt erop dat de twee het onder de lakens uitgesproken hebben maar daar was weinig over te volgen.  Kim D en Jeffrey zijn ook bij elkaar gaan liggen, eerder leek het erop dat ze afstand zouden nemen van elkaar, dat is dus niet gelukt. Kenzy en Jasper lagen ook bij elkaar op bed, tussen hen ging het er iets actiever aan toe. Onder de lakens gebeurde van alles… Inmiddels is de nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Een enkeling heeft een kater, waaronder Mexx. Gisteren had ze iets te diep in het glaasje gekeken waardoor ze de slaapkamer onder gekotst had. Jeffrey is deze morgen gewekt met een bericht voor de manager. Daarin staat dat alle spullen opgeruimd moeten worden en weer neergezet moeten worden zoals het voor de cocktail middag stond. De deelnemers gaan aan de slag met de bar af te breken.

Later gaat de zoemer, de deelnemers moeten richting de slaapkamers. Als ze terugkomen in de loods staat er een schilderij in de loods: De Nachtwacht. Er volgen verder geen instructies, het is dus ook nog niet duidelijk of het om een verdienopdracht of eliminatie gaat. De deelnemers vragen zich af wat ze ermee moeten. Een enkeling telt het aantal mannen en vrouwen. De andere denken dat ze in de nacht moeten waken. Bern merkt op dat het misschien expres gebeurt dat er geen instructies worden gegeven en dit later vandaag volgt. Jeffrey heeft tot nu toe ook nog geen bericht ontvangen. Afwachten dus… Uiteraard komen we er snel weer op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter