Home » Babette en Sasha vinden het gedrag van Martin tegenover Mexx echt niet kunnen

Babette en Sasha vinden het gedrag van Martin tegenover Mexx echt niet kunnen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette en Sasha hebben een gesprek in de slaapkamer. De twee hebben het eerst over Alicia, omdat ze deze vrijdag naar alle waarschijnlijkheid een jaar van je leven zal verlaten. Daarna hebben ze het over Mexx en Martin. Babette en Sasha vinden dat de relatie tussen Martin en Mexx er wat raar aan toe gaat. Zo wil Mexx ineens sporten omdat Martin gezegd zou hebben dat ze vetrollen heeft. Babette vindt dit echt niet normaal. Verder zou Mexx volgens Sasha gevraagd hebben of ze Bern al oraal bevredigd zou hebben. Sasha benadrukt dat dit zeker niet het geval is en ze dat ook tegen haar gezegd heeft. Daarna vroeg Mexx of ik niet een plekje wist waar dat zou kunnen, nou nee. Daarna is ze nog bij Bern geweest en heeft ze hetzelfde gevraagd voegt ze eraan toe. De twee vinden het erg voor Mexx…

Verder staat er vanavond de late night show van Gert-Jan op het programma. Onder andere Alicia is te gast en dat zorgt bij presentator Gert-Jan voor de nodige emoties. Mirthe biedt hem wat troost en geeft hem een knuffel. Alicia heeft iets op de achterkant van het logo van Gert-Jan zijn late night show gezet. Dit kan hij waarderen. Alicia geeft hem daarna een knuffel, ik ben nog weg zegt ze. Vanavond heeft Gert-Jan als tafelgasten Moraima, Mirthe en Alicia in zijn “show”. Zou Alicia haar vertrek vanavond bekendmaken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

Laat een reactie achter