Home » Isaac ontkent spellen te hebben verstopt maar het doel van zijn actie wordt wel duidelijk

Isaac ontkent spellen te hebben verstopt maar het doel van zijn actie wordt wel duidelijk

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Inmiddels is bij de deelnemers bekend dat er spellen verdwenen zijn. Deze heeft Isaac vannacht verstopt, de rest weet dit alleen (nog) niet. Ruben, Kim en Djedi kwamen er als eerste achter. Voornamelijk Ruben kan deze actie niet waarderen. Al snel gaan de namen Rupert en Imadiddin door de loods als daders. Kim spreekt Rupert erop aan maar hij ontkent dit. Terwijl Isaac Madeleine en Janet aan het begeleiden is met sporten neemt Zoë hem even apart. Ze begint over de spellen, ze vindt het hilarisch. En vraagt of hij er iets mee te maken heeft, anders wou ik er ook graag bij zijn geweest. Het ging er gisteren over dat iedereen de godganse dag aan het kaarten is. Daarom dacht ik van als jij het was had je me mij moeten roepen. Ik was het niet benadrukt Isaac, echt niet. Alle kaarten zijn dus weg? Alle spelletjes? Ja antwoordt Zoë maar ik vind het hilarisch, het is top. Sasha vindt het op haar beurt wel interessant wat er nu gebeurt is.

Als Isaac weer met sporten bezig is gaat het ook over de verdwenen spellen. Madeleine merkt op dat het vast een grapje is. Wanda hoort het en zegt dat het misschien wel een hint is. Omdat er mensen heel de dag aan het kaarten zijn. Er wordt hier zoveel gespeeld. Dat meen je reageert Isaac sarcastisch. Weet je hoe saai het eruit ziet als elke dag de tafel vol zit met kaartende mensen? Er gebeurt niets in de loods behalve kaarten! Isaac maakt ondertussen een knipoog terwijl hij in de camera kijkt. Ik denk dat er misschien iets meer balans moet komen met wat je overdag doet gaat Wanda verder. En dan af en toe een spelletje. Gisteren zijn er mensen geweest die letterlijk acht uur lang hebben zitten kaarten. Daar is gewoon geen zak aan om naar te kijken. Isaac knikt instemmend en richt zich daarna weer op de begeleiding van Madeleine en Janet. Hoe lang zou het duren voordat de spellen gevonden worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

1 Reactie

Ik 11 november 2022 - 03:24

Oké, eerlijk is eerlijk: ik kijk best vaak en met plezier naar dit programma en de updates, maar dit waren echt de saaiste minuten uit mijn leven.

Beantwoord

Laat een reactie achter