Home » Madeleine gaat de groep aanspreken over de verdwenen spellen

Madeleine gaat de groep aanspreken over de verdwenen spellen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht heeft Isaac verschillende spellen verstopt. Niemand weet wie de dader is. Madeleine besluit met Isaac het gesprek aan te gaan. Ze wil de groep namelijk aanspreken over de verdwenen spellen…

Waren nu de kaarten weg of nog meer dingen vraagt Isaac aan Madeleine. Meerdere dingen antwoordt Madeleine, ook het skippy doo, de kaarten. Ik stond vanmorgen op en ik dacht dit kan niet. Ik luister altijd naar mijn intuïtie. Ik weet dat mensen heel weinig luisteren in de groep naar mij, wat me ook hoog zit. Erik zag het al en die heb ik het vertelt. En jij lijkt mij ook niet een van de niet kinderachtige… De livestream wordt onderbroken en als er weer beeld is zegt Madeleine dat iemand kinderachtig doet. En ik kan dat niet hebben. Dus ik ga straks voor de groep, Jeffrey weet het niet, zeggen. De groep komt toch bij elkaar omdat er een discussie over toppers is. Isaac denkt dat dit ook een proces voor haar is. Gooi het in de groep, je hebt gecontroleerd dat het niet daar (regie) is. En dat het door mensen gedaan is. Ik ga je back-uppen. Ik kan hier gewoon niet tegen benadrukt Madeleine. Er zit iemand te f*cken. Isaac denkt dat het niet iets persoonlijks is. Want daar hebben ze zichzelf ook mee. Het is meer een algemeen ding. Ik vind ook dat ik er wat van mag zeggen gaat Madeleine verder. De groep mag het ook wel weten en diegene die zich aangesproken voelt, misschien pik ik die eruit. Isaac snapt wat ze bedoeld. Het is goed voor je proces, gewoon doen. Je hebt het ook dubbel gevraagd. Ik ga voor de groep zeggen van jongens vanmorgen kwam ik uit bed en de spelkaarten zijn weg vertelt Madeleine. Er is hier iemand in de groep die ze weggenomen heeft om een of andere reden en ik zou graag willen dat ze weer terug komen. Dan wordt er waarschijnlijk wel door iemand gezegd van ja maar (regie). En dan kan ik dus zeggen dat is niet zo. En dan ben ik benieuwd wat er dan gebeurt. Dan heb ik mijn zegje gedaan en dan hoop ik dat ze morgenochtend weer terug liggen. Ik zou ook wel zeggen dat het heel kinderachtig is en dat er helemaal niet moeilijk over wordt gedaan, we mogen gewoon kaarten. Dat mogen we ook antwoordt Isaac, de een meer als een ander. Dat hou je altijd. Vindt je het niet raar dat iemand dit doet vraagt Madeleine. Nee zegt Isaac, je kon erop wachten dat het ging gebeuren. Wel raar dat het niet alleen kaarten zijn maar de rest van de spellen ook. Niet alles antwoordt Madeleine, dat ga ik zo controleren. Het is jou proces dus gewoon doen hoe jij het wilt hebben sluit Isaac het gesprek af.

Madeleine gaat vervolgens naar beneden om te kijken wat er allemaal ontbreekt. Isaac gaat naar zijn kamer, gaat voor het raar zitten en kijkt naar zijn mededeelnemers. Hij lacht, afkickverschijnselen zegt hij. Nou Madeleine wat mis je allemaal gniffelt hij. Nu al afkickverschijnselen, man,man,man. Wat een paar kaarten kunnen doen joh. We houden het tot maandag nog wel even vol, even het weekend over. Wat gaan ze nou doen zonder spellen en kaarten doen een weekend lang vraagt hij zichzelf af.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter