Home » De deelnemers worden opgeschrikt door een alarm en Leila vindt het vertrek van Alicia niet erg

De deelnemers worden opgeschrikt door een alarm en Leila vindt het vertrek van Alicia niet erg

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Alicia een jaar van je leven definitief verlaten heeft zijn Gert-Jan en Babette nog enige tijd emotioneel. Het vertrek van Alicia doen de twee wel wat. Leila daarin tegen heeft er minder moeite mee, tijdens haar afscheid was ze niet aanwezig. En dit heeft ze expres gedaan want ze laat aan Mexx de reden weten. Omdat ik dat kind niet mag. Mexx vindt het op haar beurt respectloos. Volgens Leila deed ze alleen maar arrogant tegen haar zonder een reden. Mexx vond Alicia juist een sterke speler die ver had kunnen komen. Leila is het daar niet mee eens, ze is nu weg.

Niet veel later gaat het alarm in de loods af. De deelnemers moeten naar hun kamer en als ze terug komen neemt de stem het woord. Beste deelnemers, het komt vandaag aan op stalen zenuwen. Voor jullie staat een bibber spiraal, de deelnemers die de ring van de ene kant naar de andere kant langs de spiraal weten te bewegen verdienen 25 euro voor de huishoudpot. De spiraal heeft geen rustpunten, als je de spiraal aanraakt gaat de zoemer af en is je kans voorbij. En verdien je geen geld voor de pot. Jullie mogen nu in willekeurige volgorde plaatsnemen op de stippen. Zodra de zoemer gaat start de opdracht, heel veel succes. De deelnemers gaan vervolgens aan de slag met de spiraal. Het lijkt een moeilijke opdracht want niet veel deelnemers lukt het om de ring naar de andere kant te krijgen. Uiteindelijk weten 4 deelnemers de ring naar de andere kant te krijgen. De deelnemers hebben dus 100 euro verdient.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Narda 14 november 2022 - 22:06

Roken op tv moet echt niet goed gekeurd worden.
Stimuleert de mensen om niet te stoppen.

TIP: DECEMBER stop maand

Beantwoord
Narda 14 november 2022 - 22:07

Voor alle deelnemers die roken in één jaar van je leven

Beantwoord

Laat een reactie achter