Home » Erik vind een deel van de verdwenen spellen en Babette is in tranen door Alicia

Erik vind een deel van de verdwenen spellen en Babette is in tranen door Alicia

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De beloning voor het vinden van de verdwenen spellen lijkt te werken. Deze morgen besluit Erik eens flink te zoeken. Hij gaat grondig te werk. Keert kasten binnenstebuiten, kijkt in plantenbakken, zelfs het cv hok slaat hij niet over. Het terrein vergeet hij ook niet. Bij de lounge banken ziet hij op een gegeven moment wat liggen. Hij tilt de bank op en haalt er een witte vuilniszak onderuit. Trots gaat hij de loods in waar hij de spullen inpakt. Esther roept blij dat Eric nu een Big Mac krijgt. Martin vindt het jammer dat uitgerekend hij de spellen vind. Iedereen had volgens hem willen zoeken, er stond ook een tijd bij… Erik antwoordt dat hij dat niet gezien had. Jeffrey merkt op dat nu er een beloning is het wel snel teruggevonden wordt. Erik stalt ondertussen alles uit en legt de spellen op de grond. Madeleine vindt het wel raar dat de kaarten er niet bij zitten (deze liggen nog begraven in de kas).

Verder zijn Babette en Gert-Jan in mineur stemming door het naderende vertrek van Alicia. Vandaag zal ze een jaar van je leven verlaten. Babette zit te huilen, als Alicia bij haar komt vraagt ze of ze echt zeker is. Alicia knikt, de twee gaan even apart zitten. Ik ga wel heel erg balen dat ik je niet heel de dag kan zien zegt Alicia. Maar ik heb er echt over nagedacht. Weet ik huilt Babette en snikt of ze haar niet over kan halen om te blijven. Alicia lacht en Babette vertelt huilend dat ze toch ook blij voor haar is. Het is gewoon gek. Ik ga je wel missen geeft Alicia toe en ik vind het super k*t dat ik je zo laat voelen. Dat hoeft niet zegt Babette, Het is ook gewoon dat ik wil weten hoe het gaat straks. Ook Moraima merkt op dat ze nu een stuk vrolijk is. Alicia laat weten dat haar gevoel heel goed is. Het gaat je goed zegt ze, we gaan straks echt afscheid nemen. Ook Martin gaat even bij haar zitten om nog eens een goed “laatste” gesprek te hebben…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.3]

Laat een reactie achter