Home » Isaac wil de groep doen geloven dat hij zich verkiesbaar stelt maar gaat dat spel technisch niet doen

Isaac wil de groep doen geloven dat hij zich verkiesbaar stelt maar gaat dat spel technisch niet doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Isaac en Jeffrey een gesprek over het management in een jaar van je leven. Want hoe moet het nou verder als de termijn van Jeffrey verloopt?

Terwijl Isaac en Jeffrey uit “gesloten” slaapkamer 4 naar beneden staan te kijken naar de groep vraagt Jeffrey of hij het volgende maand gaat doen. Een week voor het einde begin ik al met het om turnen. Daarom zie ik er ook vanaf antwoordt Isaac, puur om het feit dit is waar we eigenlijk naar toe willen gaan. En dan is het twee maanden en we willen naar die finale toe, dus als we dat nu al doen met Jasper hebben we daarna die controle niet meer. Jeffrey maakt het op zijn beurt niet uit dat een ander met de eer strijkt. Maar dan denk ik ineens ik kan het een week van te voren k*t achterlaten. Dat de volgende gewoon f*cked up is. Isaac laat weten dat hij er nu meer aan denkt om het niet te doen, juist spel technisch. Om daarna door te pakken. Jeffrey antwoordt dat het speltechnisch nu ook in de hand is. Dan heb je het drie maanden in de hand. Dan is het maar drie maanden benadrukt Isaac. Als we nu doorschuiven en we laten december… Iedereen denkt dat ik mij verkiesbaar ga stellen in december maar als ik het juist niet doe staat iedereen van oh shit, wie moet het dan worden? Of nog mooier, als niemand zich verkiesbaar stelt, dan kan je iemand aanwijzen. Hoe vet is dat, als dat gebeurt? Ik denk dus meer van niet dan kunnen we het verspreiden. Maar laat het ze wel denken merkt Jeffrey op, Isaac is het daarmee eens. Tot de dag dat je mag kiezen en ik dan zeg nee ik ga mij niet verkiesbaar stellen. Dan moeten ze schakelen en dan wordt het interessant. Je kunt ook met vijf man omhoog lopen terwijl je je niet verkiesbaar stelt merkt Jeffrey op. Juist dat is leuk antwoordt Isaac. Als we een maand skippen… Dit is nu niet het moment speltechnisch voor de maand december. Jeffrey denkt dat ook niet maar het kan wel omslaan. Ik wacht het ook nog af…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter