Home » Jeffrey zou verliefd zijn op Kim D en Esther praat de ruzie over het wassen uit

Jeffrey zou verliefd zijn op Kim D en Esther praat de ruzie over het wassen uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey en Kim D hebben een hechte band. Afgelopen avond had Kim D een cadeautje voor de manager. Ze heeft van hout een zonnebril gemaakt die hij op het kantoor kan zetten. Hij is er erg blij mee. En afgelopen avond hebben de twee gekust! Toen de twee buiten een rondje liepen. Ook zou Jeffrey toegegeven hebben dat hij verliefd zou zijn op haar. Zoë bespreekt dit met Wanda. Jasper zou opgemerkt hebben dat ze wel een koppel leken. Jeffrey zei toen dat dat niet zo is en zijn kracht juist alleen zijn is. Jasper zei toen weer dat hij verandert is. En Kim D merkt wel dat ze alleen maar moeite doet als ze op de kamer zijn, een arm om haar heen en zo.

Verder is de ruzie over de wasmachine inmiddels opgelost, maar de sfeer is altijd nog niet lekker. De slaapkamer komt bij elkaar voor een kort overleg. Esther neemt het woord en vertelt  dat ze het woord wantrouwen gezegd heeft. Het wantrouwen is denk ik doordat jij zei vertrouw jij niet op dat ik geroepen zou worden. Dus toen heb ik gezegd ja, maar ik heb geen wantrouwen genoemd. De wasmachine rechts was klaar en die kon ik gebruiken, vandaar dat ik jullie niet vertrouw dat ik de eerst volgende heb gekregen. Daarna richt ze zich op Gert-Jan, jij kan niet bepalen wat ik wel of wat ik niet hoor. Ik wil dat je die woorden terugneemt. En ik ga mijn was in de nacht doen. Gert-Jan neemt zijn woorden niet terug, ik heb niet gezegd dat jij het niet gehoord hebt. Ik heb het gevoel dat jij het wel hebt gehoord. Daarna gaat de groep uit elkaar maar de sfeer is er niet bepaald beter op geworden…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter