Home » Sasha is kwaad op Esther omdat ze haar wantrouwend noemt

Sasha is kwaad op Esther omdat ze haar wantrouwend noemt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er wat onenigheid tussen Esther en Sasha. De twee hadden ruzie over een wasmachine en een opmerking die gemaakt zou zijn. Gert-Jan en Erik besloten een handje te helpen om het conflict op te lossen.

Is jullie was dan belangrijker dan mij was vraagt Esther. We zijn hier met één kamer en ik heb maar één wasje. Ik heb toen geaccepteerd van oke de kamer was die gaan voor, zonder overleg. Kim D is het daar wel mee eens, je bent de enige die alleen wast. Volgens Esther maakt dat niets uit. Zoë vindt het op haar beurt meer dan logisch dat de kamer voor gaat omdat er veel meer was is. Kim D stelt voor om de groep erbij te halen om er afspraken over te maken. Volgens Esther is haar was net zo belangrijk als de rest. Er valt hier gewoon niet over te praten.

Sasha staat er inmiddels bij en Esther vertelt dat ze steeds zucht als ze met haar wilt praten. Pardon reageert Sasha verbaasd. Ik ben er een beetje klaar mee! Esther laat weten dat ze er hetzelfde over denkt. Ik was mijn was wel in de nacht. Zoë begint daarna over de opmerking die ze gemaakt heeft over wantrouwen. Het komt nu over alsof wij diefjes zijn. Wij bieden aan om uw was te doen en dat wilt u niet. En nu wordt u boos. Esther laat weten niet boos te zijn, ik voelde me gepasseerd. Gert-Jan komt er dan bij en wil dan het weten wat de verschillende verhalen zijn. De wasmachine zou Esther mogen gebruiken en Sasha zat op de wasmachine. Esther kon toen de wasmachine niet gebruiken en daar is een woordenwisseling over ontstaan. Volgens Sasha zat het zo niet in elkaar, ze wilde de wasmachine voor haar leeghalen en Babette kon de andere gebruiken. Uiteindelijk vraagt Erik of ze spijt van heeft dat ze Sasha wantrouwend vindt. Esther laat weten van wel en Sasha vraagt of ze haar ook wantrouwend vindt. Nee laat Esther weten, het was uit emotie. Esther gaat kijken wanneer ze gaat wassen waarschijnlijk wordt dit nadat de kamer helemaal klaar is. Maar daar wil ze nog even over nadenken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 2.3]

1 Reactie

Floor 12 november 2022 - 09:13

Ja, ‘een jaar van je leven’ wordt met de dag interessanter om naar te kijken… 😉

Beantwoord

Laat een reactie achter