Home » Babette wil niet meer meegaan in de negativiteit van Jeffrey en de deelnemers ontvangen hun bestelling

Babette wil niet meer meegaan in de negativiteit van Jeffrey en de deelnemers ontvangen hun bestelling

Ook vandaag lijkt Jeffrey nog niet helemaal lekker in zijn vel te zitten. In de badkamer staat hij er met Babette over te kletsen. Jeffrey wil het liefst gewoon door en de titel pakken. Maar hij lijkt erop dat hij zich naar gisteren wel wat positiever in te zien. Later zitten Babette, Wendy en Jeffrey buiten. Wendy snapt niet dat het na een half uur weer goed is. Het is altijd aanwezig antwoordt Jeffrey. Thuis niet vraagt Wendy. Nee tuurlijk niet laat Jeffrey weten. Het is gewoon een hele andere wedstrijd dan dat ik had verwacht. Mensen liggen gewoon te zonnen en  te biljarten. Dan kan er bij mij gewoon niet in. Ik wil wel wat doen waar je gewoon trots op bent. Ik twijfel er niet aan of het goed komt.

Wel wordt duidelijk dat Babette het plan heeft om niet meer in de negativiteit van Jeffrey mee te gaan. Ze sprak daar eerder over met Zoë en Wendy. Normaal zou je met hem praten maar het worden echt vier lange maanden als je zo’n struggle hebt. Zoë vertelt dat hij gisteren ook helemaal in een dekentje gewikkeld was. Ik zei ook al ga gewoon naar huis. En toen zei hij ja ik kan gewoon winnen. Babette zegt dat dit zijn eerste echte liefde is. Maar wat we ook zeggen dat zullen we ook nooit kunnen beïnvloeden.

Verder verloopt de dag vrij rustig. Er is tot nu toe geen alarm gegaan. Er worden haren geknipt, gesport, in de kas gezeten en er is zojuist een hele lading aan kleding binnen gekomen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.3]

5 Reacties

coby 1 mei 2023 - 16:02

waarom kreeg zoee geen waarschuwing voor het stuk gooien van een kom

Beantwoord
Rina 1 mei 2023 - 17:21

Is.babbet en wendy de baas zo lykt er wel op

Beantwoord
Happy 1 mei 2023 - 19:18

Bernd is denk vind ze allen zoomobjectief lüi. winnaar, kan ook nog babette maar 1 is bernd. Eucine kan ook nog .

Beantwoord
Lesley 1 mei 2023 - 20:06

Love jullie allemaal wouw dat babette gaat winnen of Jeffrey 💖❤️ love Julie allemaal

Beantwoord
Lizbeth 2 mei 2023 - 06:12

Babette krijg te veel praatjes lekker naar huis. ik dit ik denk dat ik zie zus ik zie zo, Wereld draait niet om Babet.

Beantwoord

Laat een reactie achter