Home » Leila is woest en gooit met een fles stroop richting Rupert

Leila is woest en gooit met een fles stroop richting Rupert

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken, deze begon rustig. Maar later zien we Leila boos, ze gooit met een fles stroop kwaad weeg. Boos loopt ze naar de slaapkamer, Moraima gaat achter haar aan.

Ik snap je wel begint Moraima en Leila zegt niemand begrijpt mij. En waar ik vandaan kom, niemand weet wat mij buiten te wachten staat.Ik heb tegen Rupert gezegd wat jij zegt is niet leuk voor haar. Dus je hoeft mij niets kwalijk te nemen. Ik neem jou niets kwalijk benadrukt Leila.  Je moet niet met dingen gooien gaat Moraima verder. Niet gooien reageert Leila, als hij een wijf was geweest had ik hem echt al geslagen. Mexx vraagt uiteindelijk wat er aan de hand is, gaat het om het liedje wat hij zong? Niet perse laat Leila weten. Maar hij verzint van alles en nog wat. En als ik iets zeg over Imadiddin moet ik daar respect voor hebben omdat hij uit syrië komt. Maar mijn cultuur is anders dan de mijne. Niemand weet hier waar ik vandaan kom. En dan weet je niet hoe erg mijn cultuur is of wat mijn cultuur is. Als je jezelf zo vrij voelt om elke keer bij mij iets te doen in de richting van dat liedje bijvoorbeeld met seks pop en bla bla bla. Maar je weet niet eens hoe erg mijn cultuur is weet je. Als ik dat moet accepteren dan moet je mij ook f*cking accepteren. En niet omdat hij met Imadiddin is dat ik dan zogenaamd moet nadenken.

Leila loopt daarna naar buiten, Wendy vraagt wat er is. Leila antwoordt dat de gele kaart eraan komt. Nou ja bijna lacht ze. Ze loopt met Moraima weer naar binnen om iets te pakken. In de slaapkamer komt Rupert nu ook. Ik ga er rekening mee houden zegt hij terwijl hij haar een knuffel geeft. Marciano stond ook bij het hele voorval en komt er ook bij staan, hij merkt op dat het misschien beter was geweest om Rupert apart te nemen en erover te praten. Maar volgens Leila is dat niet, hij kan ook niet zijn mond houden dan. We hadden ruzie over iets wat ik nooit iets over vertelt heb. Dat zijn dingen die hij en heel de loods niet weten, daar praat ik niet over. Hij maakte daar een conclusie over en dat kon ik niet hebben. Rupert geeft Leila nog eens een knuffel en merkt op dat het niet haar soort humor was. Volgens Leila gaat het daar niet om, als we hier uit komen dan ga ik het je uitleggen. En daarmee lijkt alles weer opgelost te zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 14 november 2022 - 11:51

Wat kan die Leila zeuren. Iedereen moet rekening houden met haar want ze is zo zielig. Als het haar allemaal zo dwars zit had ze niet aan dit programma mee moeten doen. Nu hoor je elke keer dat ze een vluchtelinge is en zoveel heeft meegemaakt. Nu weten we dat allemaal dubbel en dwars wel. Ze moet nu stoppen of vertrekken. Ze zit met zoveel verschillende karakters daar en al die verschillende karakters moeten , volgens haar, rekening met haar houden.

Beantwoord

Laat een reactie achter