Home » Mirthe jat midden in de nacht kaas uit de keuken

Mirthe jat midden in de nacht kaas uit de keuken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

We gaan nog even terug naar afgelopen nacht. Mirthe is namelijk druk bezig geweest in de keuken. Ze liep richting de koelkast, trok deze op en pakte de kaas. Met een mes snijdt ze een flink stuk kaas af. Dit stuk stopt ze in haar trui, als ze het kaasblok teruglegt bedenkt ze zich er kan nog wel een stuk vanaf. Daarna pakt ze een glas water en in de loods eet ze haar buit op…

Deze nieuwe dag gaat na de ruzie tussen Rupert en Leila rustig voorbij. Er is nog geen alarm afgegaan of iets bijzonders gebeurt. Kim heeft erg last van buikpijn en Djedi lijkt zich ook niet fit te voelen. Verder horen we dat Jeffrey een mailtje moet opstellen voor Martin. Er zou gekeken moeten worden naar Martin zijn ding… Momenteel wordt er buiten geknutseld met hout, worden er haren geknipt en genieten de deelnemers van een luxe lunch. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

T. Klitz 14 november 2022 - 15:09

Waarom kunnen deze mensen geen werk doen waarmee ze hun levensonderhoud kunnen betalen? Laat ze bijv. voor een bedrijf goederen inpakken of iets ander nuttig werk. Nu weten ze van luiigheid niet hoe ze hun dag moeten invullen.

Beantwoord

Laat een reactie achter