Home » Jasper is jarig en Jeffrey wil vandaag niet vergaderen

Jasper is jarig en Jeffrey wil vandaag niet vergaderen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jasper is vandaag jarig! Afgelopen avond werd hier al bij stilgestaan, in de loods werd om 00:00 uur voor hem gezongen. Uiteraard met de nodige felicitaties. Ook krijgt hij wat verjaardagscadeautjes. Zo krijgt hij van Babette en Wendy een knutselwerkje, een mooie kaart maar natuurlijk ook het drankflesje die Jeffrey eerder gekocht heeft. Op dit drankflesje staan de letters J & J gegraveerd. Dit heeft Jeffrey gisteren zelf gedaan. Boven op kantoor drinkt hij vervolgens nog een wijntje met de jarige job.

Inmiddels is de ochtend weer begonnen en ook deze morgen krijgt Jasper nog de nodige felicitaties. Djedi overhandigt hem ook nog een cadeau, een knutselwerkje met een parfum geurtje. Trots zet de jarige job het cadeau bij zijn andere cadeaus op een kastje in de loods. Verder lijkt er vandaag geen vergadering te komen. Volgens manager Jeffrey is dat niet nodig. Er zou volgens hem niets te melden zijn. Een enkeling lijkt daar niet echt mee eens te zijn. Kim zegt in de badkamer dat er geen vergadering komt, Jeffrey wil zien wat er gebeurd als het niet doorgaat. Marciano vindt op zijn beurt dat het wel door moet gaan. We moeten spreken over het feest, gewoon zitten, als Jeff er niet bij wil zitten dan is dat zijn ding. Isaac vangt het op en zegt dat ze het gewoon moeten laten klappen als de rest dat wel wil doen. Hij heeft het ook niet officieel bekendgemaakt dat hij het niet wil doen. Ondertussen zijn Janet en Madeleine aan het sporten. Tijdens het sporten worden veel deelnemers omgeroepen om zijn of haar accu’s te wisselen. Madeleine denkt dat ze gewoon uit bed moeten omdat de zoemer zo gaat… Mocht dat gebeuren komen we daar uiteraard snel op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter