Home » Jasper viert zijn verjaardag en Jeffrey manipuleert om zijn zin te krijgen

Jasper viert zijn verjaardag en Jeffrey manipuleert om zijn zin te krijgen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het verjaardagsfeest van de toen nog jarige Jasper. Er stonden leuke activiteiten op het programma uiteraard onder het genot van een alcoholisch drankje. Kim D vertelt aan de groep wat de bedoeling is. Er staat namelijk een spelavond op het programma. Zo is het bedoeling om onder andere koek te happen, blik te gooien, ei te lopen en spijker poepen. Iedereen deed enthousiast mee en ze hebben van de avond genoten.

Sommige deelnemers gingen nog lang door tot in de late uurtjes. Zo hebben Jeffrey en Wanda het kort over de eerdere verdienopdracht en wat ze hebben gewonnen, het vitamine pakket van een drogisterij. Wanda denkt dat het programma nu goed loopt omdat het van een grote drogisterij is. Later zitten Jeffrey en Jasper nog lang buiten te kletsen over van alles en nog wat. Onder andere over het management van Jeffrey. Volgens Jeffrey heeft hij meer geld dan Madeleine. Dit omdat hij de verdienopdrachten beter aangepakt heeft. Ondertussen haalt Jeffrey regelmatig sigaretten in het kantoor en geniet Jasper van frikadellen. Verder hebben de twee het nog over Wendy, ze vinden haar een topper. Maar of ze haar na het programma nog gaan zien? Nee. Wel willen ze haar nog de rest van de resterende maanden in de loods hebben. Nog wat later hebben de heren het nog over de relatie die Jeffrey heeft met Kim D. Volgens Jasper heeft Jeffrey honing aan zijn kont heeft en dat hij erin getrapt zou zijn. Jeffrey legt op zijn beurt uit dat hij de hele dag mensen manipuleert en zo zijn zin kan krijgen. De heren praten nog lang door en gaan erg laat naar bed. Inmiddels is de nieuwe dag begonnen en langzaamaan wordt iedereen wakker. Wat gaat deze dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter