Home » Alarm! Tien deelnemers mogen mee doen aan een verdienopdracht

Alarm! Tien deelnemers mogen mee doen aan een verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af op deze rustige dag in een jaar van je leven. Alle deelnemers haasten zich naar de slaapkamers. Als ze terug komen in de loods staat er een stellage. De stem vertelt wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, zoals jullie zien staat er een “monkey bar” in de loods. Het is de bedoeling dat jullie je van de ene kant naar de andere kant verplaatsen door aan de stangen te hangen. Je moet dus elke keer een stang verder zien te komen. Elke volgende stang levert 25 euro op voor de huishoudpot. Jullie krijgen twee uur de tijd om te oefenen. Daarna zullen slechts 10 deelnemers deze opdracht moeten uitvoeren. Welke deelnemers dit zijn zal na de oefentijd bepaald worden. De manager zal dan 10 willekeurige namen uit een ballenbak trekken.

Jeffrey neemt het woord, en wil Bern de verantwoording geven. Valt er nog wat te leren hiervoor vraagt Jeffrey. Ja antwoordt Bern, er zit een techniek achter. De deelnemers gaan aan de slag. Bern heeft uiteindelijk meer informatie gekregen. Iedereen zit in de ballenbak ongeacht blessure. Als je het moet doen sta je er alleen voor. We mogen er niet bij staan, je valt op de matten. Daarna wordt er nog wat verder geoefend en is het afwachten totdat de opdracht definitief begint. Gaat het de groep lukken veel geld te verdienen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter