Home » De deelnemers verdienen veel geld tijdens de monkey bar opdracht

De deelnemers verdienen veel geld tijdens de monkey bar opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat de oefentijd voor de “monkey bar” verdienopdracht erop zit gaat het alarm af. De stem neemt weer het woord en vertelt wat nu de bedoeling is. Jullie oefentijd zit erop, de manager moet nu  tien namen uit de ballenbak trekken en deze mogen plaatsnemen op de stippen. Jullie krijgen per deelnemer één poging. Je beurt is voorbij zodra je de monkey bar met twee handen hebt losgelaten.

Jeffrey gaat vervolgens naar de ballenbak, als eerste trekt hij de naam Zoë. Daarna volgen de volgende namen: Bern, Kenzy, Martin, Babette, Wanda, Mexx, Moraima, Rupert en Kim. Deze tien deelnemers mogen geld verdienen voor de huishoudpot. Zoë gaat als eerste, ze weet 25 euro bij elkaar te verdienen. Gevolgd door Bern (250), Kenzy (250), Martin (250), Babette (50), Wanda (250), Mexx (25), Moraima (0), Rupert (250) en Kim (225). Babette had het voornamelijk moeilijk, ze durfde ineens niet meer. Na enige aanmoediging gaat ze er toch voor maar het “falen” zorgt voor haar voor de nodige emotie. De stem laat weten wat ze uiteindelijk verdient hebben namelijk een bedrag van 1575! Jeffrey neemt daarna het woord. We hebben het meer dan prima gedaan. We hadden het niet in de hand maar allemaal hebben we ons best gedaan. Moraima en iedereen we hebben het maximale gehaald denk ik. Babette, tijger ook goed gedaan. Laten we er wat moois van kopen, doen, mooie momenten maken. Op naar sinterklaas en ik zou zeggen: een fijne dag verder! De groep klapt Jeffrey grapt of iemand iets te kort komt. En daarna ontfermt hij zich om Babette, ze huilt. Dit is een verdienopdracht, het moment dat je het serieus aan moet pakken. Babette snikt dat ze moest pieken op het juiste moment, stel dat ze geëlimineerd was. Als ik dan hetzelfde gedrag krijg is dat niet goed. Het frustreert. Ik bezwijk ook wel eens onder de druk antwoordt Jeffrey. Het duurde nu te lang, je ging nadenken. Je hebt meer dan je best gedaan, je ziet het nog niet in. Je weet nu hoe het is als al die mensen naar je kijken. De eerst volgende keer ga je het weer doen. Gert-Jan benadrukt dat het een leerschool is, dit nooit meer, dat is juist wat je moet hebben. Wat zou er van dit hoge bedrag allemaal gekocht worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 4]

Laat een reactie achter