Home » De onvrede over manager Jeffrey stijgt, dinsdag wordt het bespreekbaar gemaakt

De onvrede over manager Jeffrey stijgt, dinsdag wordt het bespreekbaar gemaakt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De onvrede over Jeffrey stijg, zo wil Isaac het anders aanpakken. Er worden nutteloze dingen gekocht en vraagt zich af of Jeffrey het wel gaat redden als hij manager af is. Daarnaast heeft hij het plan om met de mensen die het plan hebben zich ooit verkiesbaar te stellen te praten. Om één visie te krijgen wat betreft management binnen een jaar van je leven.

Babette en Mirthe praten ook over Jeffrey. We zijn nu gewoon schaapjes merkt Mirthe op. Babette knikt en Mirthe voegt eraan toe dat als je zeurt wel iets krijgt. Alleen als je erachter moet komen via via. Dit is gewoon niet de manier. En als het bij hem gebeurt dan flipt ie. Dan voelt hij zich er te goed voor. Babette vraagt wat Mirthe dan zou willen hebben. Mirthe antwoordt dat het daar niet om gaat. Het gaat om het principe, iedereen krijgt dan gewoon 10 euro, punt. En niet die krijgt 80 euro of 100 euro en sommigen weten er niets van. Op een gegeven moment ging er een liedje rond bij Rupert “heb je wat tekort ga naar Jeffrey”. Ik dacht dat het sarcastisch was omdat hij zich goed voelde. Maar het was dus echt zo. Jeffrey kwam ook al naar mij toe omdat hij iets van iemand gehoord had. Ik zei tegen hem ik wil weer gewoon kunnen stemmen. Nu lijkt het alsof de helft niets meer te zeggen heeft. Wanda komt voorbij lopen, hoort het en zegt dat ze het er helemaal mee eens is. Je hoort het van meerdere, Kenzy en ik proberen het vaak aan te geven. Ik vind het geen stabiele basis, als we maar kunnen feesten. De balans is gewoon weg. Babette heeft ook al aangegeven dat het verstandig is om een kringgesprek te hebben waar iedereen aangeeft wat hij of zij vindt. Waar ik bang voor ben is dat niemand zijn mond open doet.

Wanda is het ermee eens en merkt op dat Berend graag meer groente en fruit wil, ook op doktersadvies. Wij zijn daar continu op aan het ingaan maar… Babette laat weten dat Berend gisteren al naar boven is gegaan en het weggewuifd wordt. Ik heb gisteren ook al gezegd ben duidelijk wat je wilt hebben voor je doktersadvies. Wanda vindt dat ook en benadrukt dat het absurd is aan hoeveel geld er doorheen is gegaan. Na de basis kun je doen wat je wilt maar we mogen niets meer weten. Er worden ook cadeautjes gekocht voor mensen dat ik denk van… Mirthe spreekt daarna Jasper nog aan, ze vindt dat er niet eerlijk gemanaged wordt. Jasper laat weten dat het hem niet interesseert maar het er wel mee eens is. We lijken zo op een paar schapen merkt Mirthe op. Dat klopt antwoordt Jasper, maar je bespreekt het onderling en dat klopt niet. Ik ondersteun een heleboel dingen niet, ik zou dingen anders hebben gedaan maar het is zijn keuze. Volgens Mirthe is het niet wat hij precies heeft verteld. De basis is wel beter als dat het was merkt Jasper op. Worden er verkeerde beslissingen gemaakt? Ja daar ben ik het wel mee eens. Mirthe wil dinsdag het bespreekbaar maken met zijn allen, ik ben niet de enige…Wordt vast en zeker vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter