Home » Djedi, Kim en Zoë bespreken een eliminatie tactiek

Djedi, Kim en Zoë bespreken een eliminatie tactiek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë, Djedi en Kim zijn in “gesloten” slaapkamer 4 aan het planken. Al snel hebben de dames het over het spel. Ze zijn aan fluisterend hun tactiek aan het bedenken wie ze moeten elimineren mocht er binnenkort een eliminatieopdracht komen.

Stel je voor dat het wel planken wordt fluistert Zoë. En we doen dan Moraima of zo. Dat is wel niet leuk maar die moet ook weg. Kim benadrukt dat ze geen risico wil nemen. Het risico is te groot dat er een goede gaat. We gaan het risico niet nemen dat Wanda, Djedi of ik eruit ligt. Heel simpel. Dus is het nu heel goed om gewoon maar even voor een Moraima te gaan voegt ze eraan toe. Dan is er iemand weg die het gewoon niet kan en hebben we even rust. Djedi is het ermee eens, het is toch wel iemand die weggaat. Dan kunnen we wel wat anders gaan spelen. Volgens Kim gaat het erom dat je met een miljoen naar huis gaat. We moeten niet dom gaan doen weer. Zoë heeft ook al aan Kim D zitten te denken maar volgens Kim is dat geen prioriteit. Als je nu Kim D eruit gooit heb je Jeffrey zwaar tegen je benadrukt ze. Nu is het slim om er gewoon iemand uit te doen zoals een Moraima of een Esther. Het gaat Kim D niet lukken om Wanda eruit te krijgen. Mensen vinden haar te leuk. Ik wil tot mijn verjaardag hier blijven dus ik ga geen domme dingen doen benadrukt ze. Maar als ik weet dat ik echt iets kan dan ga ik het doen. Dan stuur ik niet meteen een sterk persoon eruit. Dan kun je beter van die kant een Wendy of Babette pakken. Maar het ligt aan mijn kans. Zoë ziet Kim D graag vertrekken maar een Isaac moet ook wel weg. Isaac is ook een leider en is f*cking slim. Hij is niet eerlijk, hij lult ook. Die hoeft er nog niet uit merkt Kim op, we moeten verder komen in het spel en er geen sensatie in gooien. De dames praten er nog enige tijd over door maar echte namen zijn nog niet genoemd. Wanneer zou er een eliminatie komen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter