Home » Mirthe vertelt aan Eunice dat Jeffrey en een aantal anderen stiekem drank drinken in het kantoor

Mirthe vertelt aan Eunice dat Jeffrey en een aantal anderen stiekem drank drinken in het kantoor

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mirthe en Eunice zitten afgelopen avond voor het manager kantoor te knutselen voor de surprise avond. Mirthe begint al snel over Jeffrey. Nu hij een aantal weken manager is heeft ze wel een oordeel over hem.

Hij is gewoon niet eerlijk begint Mirthe, doelend op Jeffrey. Tuurlijk niet antwoordt Eunice, daarom wilde hij dinsdag ook niet vergaderen omdat hij dan ook niet geconfronteerd worden met vragen. Ja antwoordt Mirthe, of we hebben allemaal geen zin in een confrontatie of zo. Volgens Eunice is iedereen gewoon wat voorzichtig omdat hij dominant is. En we weten ook al dat het tijdelijk is. Ja dat ook gaat Mirthe verder maar wel heel de maand. Of hij denkt dat hij er misschien snel uit ligt dat hij nu nog wil doen wat hij wil. Of hij heeft gewoon schijt. Maar het is niet eerlijk, hij heeft ons als groepje ook geen 20 euro gegeven. Ik zou wel graag massageolie willen of geurkaarsjes. Waarom krijgt iedereen 3,50 voor sinterklaas en niet meer? Volgens Eunice komt dat omdat mensen hun haren wilde doen. Mirthe benadrukt dat zij niet gevraagd is, alleen zijn eigen vriendinnetjes. Nee antwoordt Eunice dat was voor iedereen. Maar het is natuurlijk niet tegen iedereen gezegd. Dat moeten we misschien vragen, of het voor iedereen is of de personen die het bestellen. Iedereen wil geen confrontatie dus we weten niet hoe het ervoor staat. Het is heel apart benadrukt ze. Mirthe is het ermee eens, overvloed is goed. Genieten ook maar iedereen moet er wel van weten. Ik kwam er sinds kort pas achter, ik heb gisteren pas voor het eerst een eitje durven te pakken om te bakken. Het moet gewoon verteld worden en het moet eerlijk zijn. Niet iedereen wordt op de hoogte gebracht  van dingen, er zijn mensen sneller bij. Volgens Mirthe had de weekbespreking gewoon door moeten gaan. En groepjes moeten maken die producten konden kiezen, dan hadden we allemaal wat. Nu is het gewoon van de huishoudpot wat niet gezond is voor je. Omdat hij zelf rookt doet hij dat ook.

Eunice vindt dat nog niet het ergste, ik hoorde van Rupert dat ze hier boven gewoon wijn drinken. Ze drinken het wanneer ze het willen. Mirthe antwoordt dat dat wel zo is. Ik was nog wakker en toen hebben ze wat er over was gedronken. En ik kreeg toen ook omdat ze niet konden wachten. Eunice weet niet wat je hoort, nee zegt ze verbaasd. Het was toevallig dat ik erbij was gaat Mirthe verder. Ik heb nog nooit iets wat ze gevraagd. Je moet oppassen voor Wendy. Ze zei dat ze allemaal sigaretten had. Serieus antwoordt Eunice nog altijd verbaasd. Hij wil gewoon genieten hier gaat Mirthe verder maar niet met iedereen. Wat een rare setting dit merkt Eunice op en Mirthe laat weten dat ze dat ook vindt. Ze doen het vaker, dat weet Mirthe zeker. Verder ging het nergens over, niet over het spel. Ik denk dat dat komt omdat ik er niet bij was. Het ging over eten en privé dingen. Maar als hij geen manager meer is dan is het geen feestje meer…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

1 Reactie

Nick 18 november 2022 - 11:08

Die Mirthe valt wel keihard door de mand de afgelopen dagen.. In het begin was ze nog lief en schattig maar nu is ze continu bang dat iemand anders ietsje meer krijgt als haar en dat komt op mij zeer hebzuchtig en egoïstisch over. Ze vergeet namelijk zelf even voor het gemak dat ze zelf ook dingen steelt zoals bijvoorbeeld de kaas van een paar nachten geleden. Maar vergeet ook niet de kruiden die ze gewoon op haar hand strooit en aflikt of de stroop die ze in haar thee gooit terwijl dit afgesproken was om niet te doen. Of bouillonblokjes die ze gewoon pakt om thee mee te zetten. Daarnaast heeft ze smetvrees en gaat 2 tot 3 keer per dag onder de douche waar ze dus ook weer meer (warm) water gebruikt dan anderen.
Erg jammer dat ze dit zelf niet inziet..

Beantwoord

Laat een reactie achter