Home » Berend waarschuwt Mirthe voor haar positie in de groep

Berend waarschuwt Mirthe voor haar positie in de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mirthe en Berend besluiten samen een rondje te lopen. De twee hebben gisteren een kleine discussie gehad. Mirthe vindt het namelijk niet eerlijk met hoe Jeffrey te werk gaat.

Volgens Berend worden er snel conclusies getrokken en maar wat geblèrd. Bepaalde woorden worden al snel verkeerd opgepakt. Mirthe wil gewoon dat iedereen krijgt wat diegene wil, een samenleving zonder misgunnen. Het enige wat ik zei is dat ik van bepaalde dingen niet wist. En dat is nu de loods rondgegaan. Ik heb dat maar één keer uitgesproken en dat is van Wendy naar Kim gegaan en Jeffrey, en uiteindelijk jou. Hij had gewoon moeten zeggen maak groepjes van vijf bedenk wat je wilt, jullie krijgen allemaal 30 euro. Zo krijg je ook niet die verwarring. Volgens Berend heeft Jeffrey daar een andere keuze in gemaakt. Het is niet dat hij mensen individueel iets geeft. Hij heeft gewoon een groepje rokers wat er al 12 zijn. Mexx haar nagel dingen ook, er zijn 17 vrouwen hier. Dan heb je voor een groot deel van de vrouwen iets. Dan is het voor een groot gedeelte van de groep. Zo heeft hij een aantal dingen aangeschaft. Een volleybalnet is niet alleen voor Jan-Willem, voor mensen die allemaal wat willen doen. Het zijn dingen voor een groter geheel, dat is niet voor zichzelf maar voor de groep. Zo heeft hij wat projectjes en dingetjes. De een doet er veel aan mee, de ander niet. Je betaald ook belasting in het echte leven, dat is democratie. De twee praten er nog lang over door.

Dan begint Berend over de huidige positie waar Mirthe zich volgens hem in bevind. Ik kijk veel en observeer veel maar jou naam staat echt aan de verkeerde kant nu. Oh ja reageert Mirthe verbaasd. Dat moeten we langzaam een beetje ombuigen gaat Berend verder. Een beetje onder de radar, doe je ding, val niet teveel op. Wil niet zeggen dat je met alles mee moet lopen en over je heen moet laten lopen benadrukt hij. Mijn naam is verkeerd bij Wendy en Kim dan nu vraagt Mirthe. Volgens Berend zijn het wel meer namen. Ik wil je alleen maar waarschuwen. Jeffrey en Babette vraagt Mirthe. Berend geeft daar niet direct antwoord op. Ik kan misschien nog wel vijf namen noemen. Het maakt niet zoveel uit, het is ook de waan van de dag. En hoe groot je het zelf maakt en hoe je er zelf op reageert. Mirthe benadrukt dat ze alleen voor zichzelf op te komen. Dat is ook niet verkeerd benadrukt Berend maar choose your battles.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter