Home » Isaac is eruit, hij wil zichzelf verkiesbaar stellen als manager

Isaac is eruit, hij wil zichzelf verkiesbaar stellen als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Isaac twijfelde of hij zich verkiesbaar wilde stellen als manager of niet. Hij had zelfs het plan om te doen alsof maar daar lijkt hij nu op terug te komen. Op de bank met Gert-Jan en Berend heeft hij een gesprek over het management binnen een jaar van je leven.

Ik ben erover uit begint Isaac het gesprek met Gert-Jan en Berend. Ik ga me verkiesbaar stellen voegt hij eraan toe. Wel vraagt Berend. Isaac knikt en Berend laat weten dat dat een hele geruststelling is. Ik wil niet een risico nemen merkt Isaac op en Berend laat weten dat hij het gedaan had als hij zichzelf niet verkiesbaar zou stellen. Ik wilde deze week afwachten wat er zou gebeuren gaat Isaac verder en nu ik zie wat er gebeurt, ik ben er klaar mee. Dus ik hou mij gewoon vast aan mijn eigen plan. Dus ik hoop dat het een beetje verandering, rust, positiviteit en normaal.  Ik denk dat iedereen respect voor jou heeft reageert Gert-Jan. Tegen Jeffrey willen mensen aan schoppen en als jij ervoor staat geven mensen je respect. En een rustgevende gedachte. Er zijn veel spanningen tussen hem en een aantal mensen hier, dat heeft niemand met jou. Ik ben blij dat je het doet, dan gaat de rust wederkeren. En het is voor de groep ook heel goed. Ik denk dat we in december ook een goede basis neer kunnen zetten. Isaac laat weten dat hij Jeffrey geholpen heeft om hem op die stoel te krijgen. Daar stond ik achter maar ik merk wel dat er rust nodig is. Je kunt niet in vier weken tijd alles voor elkaar krijgen. Dus wat ik wil doen is met de toekomstige managers, die zich verkiesbaar willen stellen gaan zitten. Om te kijken hoe we een bepaalde rode draad aan kunnen houden. Gert-Jan ziet dat wel zitten, er is dan een basis en iedereen doet het op zijn eigen manier. Ik hoop dat ik die rust kan terug brengen benadrukt Isaac. En ik hoop dat de volgende dan rustig kan doorpakken. We moeten met zijn allen naar volgend jaar gaan werken met een top tijd. Maar op deze manier al drie maanden lang…

Later vertelt Isaac aan Rupert en Imadiddin dat hij zich verkiesbaar gaat stellen. Hij heeft gehoord uit kamer drie dat iemand zich ook verkiesbaar wil stellen. En wilde zich aanvankelijk als geintje verkiesbaar stellen om zo iemand naar voren te schuiven als een Mirthe of Zoë. Maar niet in mijn december benadrukt Isaac, ik kan het beter in eigen handen hebben. Ik wil rust. En ik blijf bij mijn visie die ik had. Jeffrey weet het inmiddels ook en Isaac gaat het morgen in de vergadering gooien. Kijken wat er gebeurt. Rupert vindt het een goed plan. En Isaac merkt op dat je soms mee moet manoeuvreren wat er in de loods gebeurt. Maar hoe mensen nu bezig zijn word ik helemaal para van.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Nick 21 november 2022 - 19:14

Ben benieuwd welke “kleur” Isaac nu gaat bekennen. Tegen Jeffrey zegt hij namelijk dat hij dit doet om ervoor te zorgen dat niemand anders zich verkiesbaar stelt zodat de groep vervolgens moet stemmen en dat willen ze beinvloeden zodat Mirthe manager wordt.

Beantwoord
Lizbeth 22 november 2022 - 05:25

Isaac is een sluwe vos, een slang in een kooi met tamme muizen. die gaat steeds vaker zijn ware aard laten zien, hij speelt al baasie vanaf dag 1. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken. kaarten verstoppen sportschoolhouder spelen trainer. Opa van de groep. Ga naar huis Isaac en neem Wandelende Wanda mee.

Beantwoord

Laat een reactie achter