Home » Er is geschreven op de muur, dit zorgt voor een geldboete en gele kaart, wie is de dader?

Er is geschreven op de muur, dit zorgt voor een geldboete en gele kaart, wie is de dader?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een salsa vond onder leiding van Mirthe. En deze avond was extra leuk want de deelnemers die aan deze lees deel namen mochten hun danspasjes met muziek doen! De deelnemers hebben er van genoten en het ging er gezellig aan toe. Maar vannacht is er ook nog wat gebeurd…

Inmiddels is het ochtend en er is vannacht op de keukenmuur geschreven. Dit heeft Djedi gedaan. Zie onderstaande foto. Jeffrey liet eerder weten dat dit van de regie niet meer mag. Hij heeft hier een mail over gehad en gedeeld met de groep. Toch is het gebeurd. En dat zorgt mogelijk voor een geldboete en zelfs een gele kaart voor de dader(s). Erik wilde het vanmorgen wegpoetsen maar Isaac hield hem tegen. Soms moet je niet eigenwijs zijn en moet je het laten merkt Isaac op. Hij wil het eerst met de manager overleggen. Erik zegt dat die tekst er niet mag staan en Isaac laat hem vervolgens zijn gang gaan. Jeffrey is inmiddels op de hoogte en vindt het achterlijk gedrag.  Een k*t groep en ga zo maar even door. Ook zou er een krultang verdwenen zijn die inmiddels weer gevonden is. Later bespreekt Jeffrey het nog even met Isaac, ze speculeren over de mogelijke daders want wie het gedaan heeft zijn ze nog niet helemaal over uit. In hun ogen zijn het Ruben, Djedi of Zoë. Jeffrey wil straks tijdens het weekoverleg net zolang blijven zitten totdat de dader zichzelf bekendmaakt. En Jeffrey heeft zichzelf voorgenomen dat als het hem moeilijk gemaakt wordt hij gaat managen zoals in de buitenwereld. Ook Isaac sluit zich hierbij aan, dan gaan de remmen los en gaan ze shacken… Mocht er meer nieuws over deze gebeurtenis zijn komen we daar uitgebreid op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

3 Reacties

Nick 22 november 2022 - 09:28

Wat een domme … Ruben roept net dat hij vandaag z’n 24 uur gaat indienen, zou hij nu wel eindelijk gaan?!?!? Ook Djedi is een paar minuten later boos omdat ze op de muur heeft geschreven en is bang dat iedereen nu boos op haar is waardoor ze ook d’r 24 uur wil aanvragen.
Ik zeg DOEN! Opgeruimd staat netjes!!
Weg met die twee eindelijk, worden de streams een stuk beter van!!!

Beantwoord
Floor 22 november 2022 - 19:25

Haha: worden de streams een stuk beter van 🙂 Helemaal mee eens!

Beantwoord
Carrie 23 november 2022 - 15:57

Nou mevrouw Zuurpruim (Wanda) nog pleite

Beantwoord

Laat een reactie achter