Home » Mexx denkt dat ze verliefd gaat worden op Martin

Mexx denkt dat ze verliefd gaat worden op Martin

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben Martin en Mexx weer een gezellige avond gehad. De twee lagen samen in bed en Mexx verdween enige tijd onder de dekens waar van alles gebeurde. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en de twee hebben ruzie gehad. Mexx zou bepaalde dingen besproken hebben van voorgaande relaties waar Martin niet blij mee was. Dit is inmiddels weer uitgesproken.

Mexx praat met Wanda en Kim over Martin. Ik denk echt dat het gaat komen, ik denk echt dat ik verliefd ga worden begint ze. Ja vraagt Kim en Mexx vertelt dat het begonnen is met het dansen. Ik zat met Zoë en dan kijk ik hem aan en dan… Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Wat voel je dan vraagt Wanda. Helemaal kriebels antwoordt Mexx en dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kijk dan naar hem, zie dan iets en  kan er dan ook uren over doorgaan. Het is ook anders dan thuis merkt Wanda op. Thuis zit er veel tijd tussen, je bent continu samen. Hij vroeg aan mij of ik gek op hem was gaat Mexx verder. Ik zei ja maar dat is niet verliefd. Volgens hem was dat wel. Toen vroeg ik aan hem of hij gek op mij is want in zijn ogen is dat verliefd. Zegt hij ja en hij vraagt het nu ook super vaak. Het komt wel hoor. Dat is toch mooi antwoordt Wanda, vind je het fijn of niet? Mexx zegt dat je er normaal voor wegloopt maar nu denk ik bij heel veel dingen ja, ja ja. Ik zie nu hoe hij is met andere mensen en dat zie je normaal niet. Je ziet hoe iemand is en ik ben twee druppels water met hoe hij is. Het zou wel passen. Wanda zou het ook niet tegen houden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter