Home » Wanda vindt Martin net een klein kind en een tyfus mongool

Wanda vindt Martin net een klein kind en een tyfus mongool

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ruzie in een jaar van je leven! Dit keer tussen Wanda en Martin. Ruzie over een samenstelling van teams voor de pubquiz die vanavond op het programma staat…

Wat dacht je Wanda ik wil niet bij Martin in een team zitten begint Martin. Ik heb besloten om met Jasper en Kenzy sowieso in een team te gaan antwoordt Wanda. Kim en Marciano, toen waren we al met zijn vijven. Dan moesten we nog één iemand hebben, dan ga ik toch niet of jou of Mexx los vragen? Jij maakt overal meteen drama van. Nee maat zegt Martin, ik zit me nek van jan l*l uit te steken. F*ck off man voegt hij eraan toe terwijl hij de slaapkamer uitloopt. Wanda loopt achter hem aan, kap met een klein kind zijn of je praat normaal met me of je praat niet meer met mij. Een van de twee. Doe maar de tweede zegt Martin nog. Wanda gaat daarna gepikeerd richting Mexx, Sasha en Zoë.

Zoë vraagt wat er is. Ik zit blijkbaar met een 12 jarig klein jongetje, die elke keer boos wordt en dan weer wegloopt in plaats van een gesprek af te maken. Als je boos op mij bent maak je een gesprek af! Je gaat niet weglopen en vervolgens niks meer tegen mij zeggen dan hoef je dat de rest van de dag ook niet meer te doen. Zoë snapt er nog niet veel van en vraagt wat er gebeurt is. Hij is blijkbaar op zijn kleine pikje getrapt gaat Wanda verder. Dat hij niet in ons f*cking pubquiz team zit. En ik wilde uitleggen waar dat vandaan kwam. Het kwam erop neer dat we al op vijf man uitkwamen dan kan ik niet of Martin of Mexx los vragen. Ik snap donders goed dat hun twee samen gaan. Ik wilde het uitleggen maar hij geeft mij de kans niet want hij loopt boos weg. Dat moet je niet doen bij mij! Zoë kan het niet geloven, is hij daar echt boos om? Dat vind ik echt f*cking grappig. Ja antwoordt Wanda, dan moet je het gewoon uitpraten met mij. Ik kan daar erg slecht tegen.

Hij roept me op het matje voor iets, wordt boos, ik wil het uitleggen en vervolgens loopt ie de deur uit gaat Wanda verder. Volgens Babette is hij enorm gefrustreerd. Hij hoeft de rest van de dag niet meer tegen mij te praten raast Wanda door. Flikker op. Mexx laat weten dat ze inmiddels met Martin gesproken heeft over hun onenigheid. Wanda laat op haar beurt weten dat hij niet meer hoeft te komen. Ik sla hem op zijn bek benadrukt ze. En dan verbaasd zijn dat ik je niet in mijn team wil, klein kind. Tyfus mongool. Uiteindelijk wordt het euvel opgelost, Martin en Mexx gaan bij Rupert, Imadiddin Kim D en Jeffrey in het team.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

2 Reacties

Lizbeth 25 november 2022 - 07:09

Ik vind dat Wanda aangesproken moet worden op haar taal gebruik in BIg Brother werden ze gelukkig gecorrigeerd, Deze Wanda gaat de grens over in Taal gebruik er worden kindertjes geboren het is een scheldnaam voor mensen met een beperking dit moet stoppen

Beantwoord
Petra 26 november 2022 - 17:45

Ja hier mag de redactie echt wel eens iets aan gaan doen, wordt met de dag erger wat die dames van kamer “3” er continue uitgooien.
Straks kijkt niemand meer naar jullie progamma door het asociaal gedrag van met name wanda en kim.
Is al vaker voor gekomen die grote mond, en nu pas geel,
Rood was meer op z’n plaats geweest

Beantwoord

Laat een reactie achter