Home » Kim heeft ruzie met Esther, ze moet haar bek houden, is een achterlijke trut en moet klappen krijgen

Kim heeft ruzie met Esther, ze moet haar bek houden, is een achterlijke trut en moet klappen krijgen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is er van alles gebeurt in een jaar van je leven. Zo hadden Esther en Kim onenigheid. In de keuken, Esther gebruikt een nieuwe pan terwijl dat niet afgesproken was. Kim spreekt Esther er dan ook op aan, afspraak is afspraak zegt ze. Gelukkig ben ik een kokkin en weet ik waar ik mee bezig ben reageert Esther. Het is toch wat he voegt ze eraan toe. Ik weet dat je minder kunt horen maar je hebt je bril toch op zegt Kim kwaad. Ik druk gewoon op de feiten dat iets niet mag. Esther negeert haar en Kim vindt haar een achterlijke trut. Laat het sust Isaac die het aanhoort terwijl hij ook in de keuken bezig is. Esther blijft gewoon door koken en Rupert komt erbij staan, ik heb net eitjes gebakken in een verkeerde pan die ik niet mocht gebruiken. Dus heb ik toch even doorgezet vervolgt ze sarcastisch. Typisch Esther antwoordt Rupert en Esther zegt dat ze altijd zo zou blijven.

Esther blijft dan ook sarcastisch doorgaan, ze vraagt aan Janet of er sancties staan op het gebruik van een verkeerde koekenpan. Hou je bek gewoon dicht schreeuwt Kim, wat een achterlijke trut ben jij dan. Je haalt het bloed onder mijn nagels vandaan, hou gewoon je bek dicht! Moet ik je nog dover maken door harder te schreeuwen? Hou gewoon je bek dicht! Even rustig aan antwoordt Esther op haar beurt, zo hoef je niet tegen mij te praten. Zeker wel gaat Kim verder en als je zo doorgaat krijg je nog een klap op je bek ook. Ik mag gewoon zeggen dat je iets niet goed doet en je blijft erover doorgaan. Nog een keer en je hebt echt een klap voor je harses te pakken, ik zweer het. Doe eens normaal antwoordt Esther. En een sanctie ja gaat Kim verder, ik zou kaas in je bek douwen, ik hoop dat je erin stikt! Ik snap niet wat er uit jou mond komt zegt Esther op haar beurt. Kim krijgt vervolgens via de stem te horen dat ze haar microfoon moet controleren. Nee zegt Kim, dit was meer dan verdient jongens.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Ikke 25 november 2022 - 16:38

Izaak naait de zaak op er is geen lunch, ester en jan willem helpen met eten maken en.ochereme ester wordt voor rotte vis uitgemaakt door die kim met haar haatgedrag en grote….. Ze had een rode kaart moeten krijgen in plaats van gele….t programma mag wel ingrijpen zodat ester voor de hele groep vrijgesproken wordt…kim praat zich schoon en ester krijgt de schuld bah bah

Beantwoord
Demi 30 november 2022 - 17:37

Wat een akelige mensen in dat programma, bah. Vind geen 1 leuk

Beantwoord

Laat een reactie achter