Home » Jeffrey irriteert zich aan de groep, het zijn asociale mensen

Jeffrey irriteert zich aan de groep, het zijn asociale mensen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey loopt vandaag wat geïrriteerd door de loods. Als hij met jarige Kim D in de schommelstoel gaat zitten vertelt hij waar hij zich aan ergert. Het zijn voornamelijk zijn mededeelnemers…

Je snapt dat toch wel dat het continu klaar is met die mensen om je heen, na f*cking drie maanden begint Jeffrey. Ik ben er wel aan gewend inmiddels antwoordt Kim D op haar beurt. Ik niet gaat Jeffrey verder, dat gaat ook niet echt wennen. Dus rot op en laat me gewoon met rust soms. Als jij dat niet hebt dan heb je dat niet. Maar dat is ook die ADHD soms, snel afgeleid en weet ik het allemaal. Maar dat maakt niet uit. Als ik een broodje in mijn mond heb en dan beginnen over smeerkaas. Dit, dat, naar boven, weet ik het allemaal, wat interesseert mij het. Het is ook een stukje opvoeding bij mensen he. Op het moment dat iemand zit te eten laat je hem met rust toch? Dat vind ik ook antwoordt Kim D. Jeffrey was nog niet klaar. Waar haal je het gore lef vandaan om mij dan aan te spreken? Terwijl ik onder de douche sta of te eten. Het zijn nog maar zeven dagen merkt Kim D op. Het maakt mij niet uit het zijn gewoon de manieren antwoordt Jeffrey. Volgens Kim D maakt het hem blijkbaar wel uit. Hoezo gaat Jeffrey verder, waarom laat je soms gewoon niet even iemand met rust. Kim D vindt het bij het eten ook wel raar en Jeffrey vertelt dat hij zich eraan irriteert. Ik snap het niet, het is gewoon opvoeding. Het is alles tekenend over hoe asociaal deze mensen eigenlijk zijn voegt hij eraan toe. Ik voel me een achterlijke randdebiel hier, zo heb ik me nog nooit gevoeld. En honderd keer proberen een gesprek aan te gaan, ik heb er geen zin meer in, de mazzel. Moet je vooral doen reageert Kim D en Jeffrey zegt dat hij gewoon even hardop denkt. Je schiet er niet veel mee op gaat Kim D verder. Je moet het gewoon accepteren. Deze mensen kunnen gewoon echt niks gaat Jeffrey geïrriteerd verder. Besef je dat ook? Ze kunnen wel iets antwoordt Kim D maar volgens Jeffrey hebben ze altijd bevestiging en goedkeuring nodig. Jeffrey klaagt nog enige tijd door en Kim D begint daarna over iets anders. Ze laat trots een verjaardagskaart zien die ze gekregen heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Yvonne 28 november 2022 - 16:24

Zelfreflectie dat moet je eens doen Jeffrey want wat jij zegt ,dat is wie jij bent met je grote mond en mensen uitschelden dus kijk even heel gauw naar jezelf dan kom je aan anderen niet toe!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter