Home » Madeleine en Eunice zijn waarschijnlijk het doelwit als de ijsbad opdracht een eliminatie is

Madeleine en Eunice zijn waarschijnlijk het doelwit als de ijsbad opdracht een eliminatie is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een opdracht gekregen waarvan ze niet weten of het een eliminatie is of een verdienopdracht. Het speculeren kan beginnen! Er wordt immers weinig geoefend dus in vier uur tijd kan er veel besproken worden.

Voornamelijk het groepje van Jeffrey bespreekt een plan en houdt rekening met een eventuele eliminatie. Uiteindelijk is er een lijst opgesteld van eventuele scenario’s en kansen. Buiten bespreken onder andere Isaac, Jasper, Jeffrey, Martin, Marciano, Kim en Wanda het plan. Ze willen Jasper en Kim de opdracht laten doen zodat zij kunnen bepalen wie bij een eventuele eliminatie de loods moet verlaten. Madeleine en Eunice zijn waarschijnlijk het doelwit. Isaac merkt op dat hij Babette wel mee kan krijgen en de oudjes dan ook volgen. Als Martin en Jeffrey in de badkamer staan vraagt Martin of er niets fout kan gaan. Als het goed is niet antwoordt Jeffrey op zijn beurt. Het is Jasper en Kim tot nu toe, als het twee minuten is maar we zien het wel. En wie gaan we eruit halen vraagt Martin op zijn beurt. Madeleine en Eunice zegt Jeffrey, als het zo is. Jasper komt er ook even bij en Jeffrey kan zich niet voorstellen dat het om een eliminatie gaat. Volgens Jasper kun je beter voorbereid zijn, anders is het oh shit hadden we maar… Er blijft een miljoen op het spel staan he. Ik ga er ook zeker niet luchtig mee om benadrukt Jeffrey. Rond 16:00 uur gaat er meer duidelijk worden wat voor opdracht het is. Uiteraard komen we dan weer terug met meer nieuws zodra er meer duidelijk is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

3 Reacties

Tanja 30 november 2022 - 14:43

Belachelijk als dit weer een verdienopdracht zou zijn. Niet normaal hoeveel er weggezopen en gerookt wordt deze maand. Vraag me af wat hier nog de uitdaging is.

Beantwoord
Ikke 30 november 2022 - 15:30

Wat een geweldige twist….ze moeten nog beginnen…maar de keuze is reuze….wat een lol heb ik de bithes vd club hebben een.ijskristal….woop woop

Beantwoord
Ikke 30 november 2022 - 16:09

De enige die de opdracht goed doet is imanidien, de rest zit niet tot de kin onder water en met muts op en termopak

Beantwoord

Laat een reactie achter