Home » Babette twijfelt over haar verblijf in een jaar van je leven

Babette twijfelt over haar verblijf in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Babette en Gert-Jan een gesprek in de slaapkamer. Babette is emotioneel ze twijfelt aan haar verblijf in een jaar van je leven.

Gert-Jan denkt dat Babette het uit haar hoofd moet zetten dat dit een perfecte samenleving wordt. Dat snap ik antwoordt Babette emotioneel. Tijd technisch kan ik hier makkelijk één jaar zitten. Je kunt nooit met iedereen goed zijn. Je kunt geen discussie voeren op niveau. En dat gaat hier gewoon niet, dan gaan we weer slapen en dan zeggen we ja we moeten er niks van aan trekken en de volgende morgen niks meer van aan trekken. Ik denk bij mijzelf het zijn allemaal snotneuzen van twintig. Het onechte, ik kan gewoon niet acteren. Ik snap je wel zegt Gert-Jan op zijn beurt, die snotneuzen willen het gaan bepalen. Bepalen dat een 39 jarige vrouw nu huilend in bed ligt en eigenlijk gewoon naar huis wil. Dat is de manier van ze als strijdplan. Ik neem het me niet kwalijk gaat Babette verder. Maar ik heb tegen mij ouders gezegd dat als ik het niet meer leuk is dan ga ik naar huis snikt ze. Maar wanneer weet je dat? Ik heb nooit gedacht ik ga naar huis. Ik kan het gewoon niet als ik niet weet of iemand echt is. Of dat er iets in de lucht hangt. Ik ben daar gevoelig voor.

Gert-Jan snapt het wel maar we denken wel anders voegt hij eraan toe. Ik zit hier voor het spel dat is voor mij heel duidelijk. Ik zit hier om een spel te spelen. Ik wil winnen en er iets van maken. Wat ik zou willen zeggen heb er schijt aan. Babette begint als voorbeeld dan over Jeffrey, als hij gedronken heeft is hij uitgelaten maar als hij dat niet heeft dan ligt hij heel de dag op bed. Dat vind ik super raar. Volgens Gert-Jan krijgt hij woensdag wel een klap. Kan ik iets voor je doen? Ik moet het gewoon even kwijt denk ik antwoordt Babette. Ik had het vorige week zondag ook, het is weer een paar dagen goed gegaan. Het is geen verveling maar het gevoel van onechtheid of zo. Daar ga ik slecht op. Dat is toch logisch antwoordt Gert-Jan en noemt Mexx en Eunice nep. Volgens Babette komt dat door het spel. Ik ben super blij dat ik jou, Wendy en Zoë heb ontmoet. Jan-Willem en Erik ook, die vind ik echt leuk. Maar mijn inner circle dan denk ik echt van net zoals Alicia had. Moet je hier perse blijven zitten? Die vriendschap is er ook. Ik ga hier wel kunnen blijven zitten maar je kunt niet echt praten, praten. Het andere moment denk ik gewoon dat ik deze maand moet overleven, het is een moeilijke maand. Volgens Gert-Jan is het wel logisch, in de buitenwereld spreek je niet af met neppe mensen maar hier zie je ze gewoon weer, de hele dag. Ik heb sowieso niet de illusie dat ik over lijken kan gaan merkt Babette op. Gert-Jan ook niet, we hebben buiten een prachtig leven net als Alicia. Die gedachten heb je van tijd wel. Ik zou het vreselijk vinden dat je weggaat, ik hoop niet dat het gaat gebeuren. En ik denk niet dat het gaat gebeuren maar ik snap wat je voelt. Babette laat weten dat ze niet alles wil delen op tv. Ik heb gezegd dat als het wordt als temptation island wil ik me niet mee associëren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter